Living

Met deze salontafel heb je jouw koude drankjes altijd binnen handbereik

hypermoderne salontafel1

Vind jij het ook altijd zo vervelend dat je, net na de start van een wedstrijd of film, van je comfortabele bank af moet om een drankje te pakken? In dat geval is deze salontafel echt iets voor jou. Dit hypermoderne stuk meubilair zal jouw bankervaring naar een hoger niveau tillen.

Sobro – een hypermoderne salontafel

Als je het ons vraagt mag deze tafel dé gadget van de eeuw genoemd worden. Met behulp van de hypermoderne salontafel van Sobro hoef je nooit meer op te staan tijdens een Netflix binge-sessie of die cruciale voetbalwedstrijd van je favoriete team. Maar dat is nog niet alles.

Want deze salontafel fungeert niet alleen als minibar. Nee, nee. Je kan er ook draadloos je smartphone mee opladen, net als muziek streamen en afspelen via het ingebouwde geluidssysteem. Nooit meer gedoe met opstaan, muziek uitzoeken en drankjes voor iedereen halen.

hypermoderne salontafel

Entertainment ervaring

Bij het zien van de hypermoderne salontafel moesten we gelijk denken aan de Heineken B.O.T bierkoeler, die je overal achtervolgt en altijd koud bier met zich meedraagt. Het is de investering meer dan waard als je bedenkt hoeveel gemak en plezier het je zal brengen.

Laat die luie stoel maar staan, want met deze salontafel heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Het enige minpuntje wat aan de Sobro salontafel zou kunnen zitten, is de prijs.

hypermoderne salontafel

Die is namelijk $1,299.00. Als we ons echter bedenken wat je voor een gemiddelde salontafel betaald, is dit best een goede deal. Dus, waar wacht je nog op? Ga naar de website van Sobro en maak deze salontafel van jou.

De nieuwste gadgets

Over gadgets en drankjes gesproken – wist je dat er een automatische bier-opschuimer bestaat? Met dit apparaat hoef je je nooit meer zorgen te maken over een doodgeslagen biertje. Het blijft ongelooflijk wat voor bijzondere ontdekkingen er allemaal gedaan worden. What a time to be alive.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!