Entertainment

Hulu dropt beestachtige trailer van serie over Mike Tyson

Mike Tyson

Streamingdienst Hulu komt binnenkort met een serie over het leven van bokslegende Mike Tyson. De serie, die Mike heet, zal het levensverhaal van de bokser vertellen. Tyson was niet alleen in de ring omstreden, maar ook zijn privéleven heeft genoeg stoten voor een paar visuele knockouts. De langverwachte serie is vanaf 25 augustus te zien, maar wij hebben de beestachtige trailer alvast klaargezet.

Het levensverhaal van Mike Tyson

Deze serie vertelt het turbulente levensverhaal van Mike Tyson. In acht afleveringen zien we de tumultueuze ups en downs van zijn bokscarrière en zijn privéleven. Het verhaal van Iron mike is er eentje dat verteld moet worden. Hij groeide als straatschoffie op in de ghetto van Brooklyn, New York. Zijn vader verdween toen hij twee jaar oud was, en zijn moeder overleed toen Tyson 16 jaar was.

Hij belandde op straat en in de criminaliteit. Dat veranderde toen bokstrainer Constatine ‘Cus’ D’Amato in zijn leven kwam. Hij nam de onzekere Mike onder zijn hoede en trainde hem tot de bokslegende die hij nu is. Mike Tyson werd gezien als een topatleet, maar ook als een paria. Geld, roem, de kracht van de media, en the American dream, de bokser heeft het allemaal ervaren. Deze serie is een absolute must-see.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mike Tyson (@miketyson)

Eerste aflevering en trailer

Mike is een wilde rit in de rollercoaster van het leven van Iron Mike. De omstreden bokser is inmiddels met pensioen en geeft regelmatig interviews waarin hij terugblikt op zijn leven. In de serie wordt Mike Tyson gespeeld door Trevante Rhodes. Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Russel Hornsby, Harvey Keitel, Laura Harrier en Li Eubanks. De serie is geproduceerd door Steven Rogers.

De eerste aflevering van Mike is vanaf 25 augustus te zien op streamingdienst Hulu. Om je vast een idee te geven van deze topserie hebben we een knaller van een trailer klaargezet. De langverwachte serie over het leven van deze legendarische bokser zal later ook op Disney Plus verschijnen, maar een releasedatum voor Nederland is nog niet bekendgemaakt.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!