Style

Heineken komt met spectaculaire Heinekicks: sneakers waarbij je op bier loopt

heineken-heinekicks-sneakers

Het is je vast niet ontgaan dat Heineken naast hun gewone biertjes nu ook Heineken Silver heeft uitgebracht. Een biertje dat wat minder bitter is en lager in alcohol percentage. De promotie rondom Silver is spectaculair met deze speciale schoenen waar bier in zit. Nou zijn bier en hardlopen niet persé de twee beste combi’s die je kan bedenken. Maar wie weet blijf je toch wel recht lopen met deze Heinekicks.

Investeren in sneakers

Het zou ons niets verbazen als deze sneaker een collector item wordt. Zo eentje die iedereen graag wilt hebben en constant over gesproken wordt. Wist je dat er tegenwoordig aardig wat geld te verdienen valt met sneaker? Je zou maar een pareltje in je bezit en er flink mee cashen. Klinkt als een goed idee!

Een zeldzame sneaker kan je bijvoorbeeld al zo’n 16.000 euro opleveren.Dat is niet niks. Kunnen we nog heel veel andere sneakers van kopen. Moet je ze wel in je bezit zien te krijgen, want van de exclusieve Heinekicks zijn er maar 32 exemplaren van gemaakt.

schoenen-movie

The Shoe Surgeon

Deze gave sneakers zijn ontworpen door Dominic Ciambrone. Hij staat ook wel bekend als The Shoe Surgeon. De American football speler Odell Backham Jr droeg tijdens de superbowl een creatie van The Shoe Surgeon ter waarde van 200.000 euro.

Om dit paar te maken, kwamen er meer dan 100 manuren aan te pas, aldus de ontwerper. We zijn dan wel benieuwd hoelang hij heeft gedaan over het ontwerpen van de Heinekicks. Je moet er ook maar opkomen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Los Angeles Rams (@rams)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Odell Beckham Jr (@obj)

Heinekicks sneakers van Heineken

Op deze sneaker loop je op bier en door een handig zakje heb je altijd een opener bij je. Wie wilt dat nou niet? Vertelde we je net nog dat het slim is om dure sneakers door te verkopen; eigenlijk willen we deze gewoon houden.

Hoe je eraan komt? Dat is toch wel eventjes reizen. Boek een vakantie naar Singapore en ga opzoek naar een verkooppunt waar één van de 32 exemplaren verkocht worden. Toch wel jammer dat ze niet hier te verkrijgen zijn, maar wie weet wordt het wel een groot succes. Heineken komt tenslotte gewoon uit ons eigen mooi landje.

heineken-bier-sneakers

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!