Entertainment

HBO Max in gesprek over het produceren van Harry Potter serie

harry potter serie hbo max

HBO Max heeft besloten om met de toverstaf te zwaaien, en is momenteel hard bezig om een Harry Potter serie te gaan realiseren. Sterker nog – als we de berichtgeving van Bloomberg mogen geloven is de deal inmiddels bijna rond. Als we kijken naar wat ze voor ons in petto hebben, begint het al te kriebelen.

Harry Potter serie op HBO Max

Elk seizoen van de serie zou gebaseerd zijn op een van de zeven Harry Potter-boeken, geschreven door J.K. Rowling. Deze zal op haar beurt wel creatief betrokken blijven bij de serie, maar niet de enige maker of showrunner zijn. De gesprekken zijn bezig, en lijken hoopgevend voor de toekomst.

De Harry Potter-serie begon met het eerste boek van Rowling, Harry Potter en de Steen der Wijzen. Dit boek werd uitgebracht in 1997, waarna er nog zes andere boeken volgden. In totaal werden er wereldwijd meer dan 600 miljoen exemplaren van verkocht. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pubity (@pubity)

Wat kunnen we van de serie verwachten?

De eerste speelfilm, met Daniel Radcliffe in de hoofdrol, verscheen in 2001 op het witte doek. Alle acht de films brachten meer dan $7 miljard dollar op. Radcliffe en zijn mede sterren werden al herenigd voor een HBO Max-special, Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, die vorig jaar debuteerde.

Eerder dit jaar verscheen al de langverwachte videogame van de bekende franchise. Hoewel we je graag meer informatie hadden gegeven over de aankomende Harry Potter serie op HBO Max, is er momenteel weinig meer over te zeggen. Wel zullen we je op de hoogte houden rondom al het nieuws ervan.

harry potter serie hbo max

Nieuwe films en series

Over goede series gesproken – in april komen er op Netflix een aantal titels uit waar wij lang naar hebben uitgekeken. Dus als je nog op zoek bent om de tijd te vullen, aarzel niet en neem eens een kijkje. Als je echter liever naar de bioscoop gaat, raden we aan om John Wick Chapter 4 te gaan kijken.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!