Entertainment

Gelekte beelden GTA 6: vluchten voor de politie nooit meer hetzelfde

GTA-6-politie-upgrade
Foto: Rockstar Games

Met smart wachten we al bijna 10 jaar op een nieuwe editie van Grand Theft Auto en inmiddels lijken we steeds dichter bij de release te komen. Tot die tijd moeten we het met gelekte beelden doen. Iemand op X/Twitter heeft een analyse gedaan van gelekte beelden, waarbij vooral de rol van de politie heel erg anders lijkt te zijn dan in eerdere edities. Dit is een nieuwe update over GTA 6

GTA 6: lang verwachte game

Omdat de nieuwe GTA waarschijnlijk wederom 10 jaar tijd moet vullen moet alles goed kloppen. Dit is natuurlijk steeds ingewikkelder met een wereld die constant aan het veranderen is. De timing moet juist zijn en alle details on point. Dat GTA 6 er aan komt is echter wel zeker te noemen. Eind vorig jaar wist een hacker in te breken op de interne chat van Rockstar Games, de makers van het spel. Daarbij wist de inbreker verschillende beelden te bemachtigen die nu volop worden geanalyseerd.

Er is nu wederom een leaker die meer schijnt te weten over de inhoud van het spel. Uiteraard moeten we dit soort berichten met een klein korreltje zout nemen, al lijkt deze analyse wel redelijk legit. Het gaat voornamelijk om innovatie gameplay en de rol van de politie. Deze zou een flinke upgrade krijgen en het ontsnappen aan de politie lijkt daarmee een stuk lastiger dan voorheen. Nieuwe challenges liggen op de loer voor gamers.

GTA-6-updates
Foto: Rockstar Games

Politie krijgt een upgrade

De in-game politie lijkt een stukkie slimmer te zijn geworden in het nieuwe spel. De politie is natuurlijk een groot onderdeel van het spel en ze gek maken is een van de leukste dingen die je kunt doen. Als je eenmaal een paar sterren te pakken hebt komt uiteindelijk het leger zelfs achter je aan. Dat wil je stiekem, toch? Hier komt in GTA 6 nog een schepje bovenop.

Het schijnt, volgens de slimme leaker, dat de politie voortaan de voertuigen kan herkennen. Hierdoor weten ze hoe jouw auto eruit ziet en daardoor worden achtervolgingen een stuk dynamischer en lastiger. Ook zullen ze andere tactieken gaan inzetten en zullen ze niet uit het niets verschijnen. Zodra jij de crimineel aan het uithangen bent zullen ze vanaf de plek waar ze op dat moment zijn komen aanrijden.

Realistischer rijverkeer

GTA 5 was al indrukwekkend tof. We kunnen niet wachten om te zien wat GTA 6 allemaal te bieden heeft. Beelden van Rockstar Games lieten eerder al doorschemeren dat in-game gedrag door middel van AI veel realistischer zal worden. Denk aan realistischer rijverkeer, gebaseerd op mega veel data.

Nog meer toffe updates? In GTA 6 schijn je nu ook te kunnen surfen. Dit en tal van andere nieuwe mogelijkheden lijkt erop te wijzen dat Rockstar wederom een prachtig spel voor ons klaar heeft liggen. Al deze nieuwe innovaties zullen er vast voor zorgen dat GTA 6 wederom een mega succes gaat worden en we er weer minimaal een decennia van kunnen genieten. We houden je op de hoogte!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!