Entertainment

Parque West is open: het grootste klimpark van Nederland met 13 ziplines

parque-west-grootste-klimpark-nederland
Foto: Parque West

Krijg jij geen last van je buik als je op grote hoogtes bent? Of wil je juist jouw hoogtevrees de les leren? Wij hebben een geniaal uitje gevonden voor echte durfals. Het grootste klimparcours van Nederland, Parque West, heeft namelijk de deuren geopend. Een geniaal park voor zowel volwassenen als kinderen. Let’s go!

Parque West Utrecht: klimparadijs voor volwassenen

Het klimpark heeft de deuren geopend voor experts in klimmen, maar ook de rookie’s onder ons. Bijna honderd hindernissen zijn te verslaan in dit mega park. Ben je echt niet bang? Dan is er ook een vrije val te vinden. Met de dertien ziplines kun je door het park heen zweven.

Wat je verder kunt verwachten? Volgens eigenaar Allart van Eck, van De Fabrique Holding, staat er nog veel meer entertainment op de planning. Verwacht namelijk ook een leuke horeca zaak die zich aansluit bij het concept. Het is de bedoeling dat je de hele dag kunt genieten van het klimpark. Wat er nog meer op de planning staat blijft voor nu nog even geheim.

Wie, wat, waar?

Het grootste klimpark van Nederland staat in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn, vlak naast het Máximapark, en is al van ver te zien. De hoge daken van de klimtorens zijn boven de bomen te zien, dus het park is niet te missen. Voor een uurtje klimmen betaal je €24,50. Zin in meer? Voor twee uur klimmen ben je ongeveer €40 kwijt.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het klimpark, hier kun je ook alvast de kaartjes bestellen. We houden verdere ontwikkelingen omtrent Parque West uiteraard in de gaten. Op zoek naar een uitje met nog meer snelheid? Lees hier alles over Aqua Karten of real life Mario karten.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!