Travel

Het Griekse eiland Antikythera schenkt je een gratis huis en zakgeld

Het Griekse eiland Antikythera schenkt je een gratis huis en zakgeld

Speel je met de gedachte om ons kikkerlandje te verlaten? Maak een nieuwe start op Antikythera. Het Griekse eiland is dringend op zoek naar nieuwe bewoners om de leegloop tegen te gaan. Land, een huis, zelfs zakgeld, je krijgt het zo in je schoot geworpen.

Leegloop op Antikythera

Op dit moment wonen er slechts 24 mensen op het eiland, die allemaal in het dorpje Potamos verblijven. Hoewel dit inwoneraantal in de zomer wordt aangevuld met toeristen, zijn de eilandbewoners toch op zoek naar meer permanente inwoners.

Dat het eiland momenteel met een leegloop heeft te maken, wijt burgemeester Andreas Charchalakis aan de wintermaanden. “Ons eiland is heel mooi, maar wat moeilijker om op te leven tijdens de winter. We zijn dan ook op zoek naar families om Antikythera te doen herleven”, zo verteld hij tegen de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Gratis huis met grond + €500 per maand

Droom je er wel van om te emigreren naar een land waar de zon altijd schijnt? Dan krijg je niet alleen een gratis huis met een stuk land, maar ook nog even 500 euro per maand als je er nu komt wonen. Wij zijn onze koffers pakken, doei!

na 5b4dbdae287e2

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!