Sports

Met deze streams kun je gratis Formule-1 kijken

formule-1 streams

Het Formule-1 seizoen is in volle gang. De razendsnelle bolides van Ferrari en Red Bull vliegen over je beeldscherm in een gevecht om die felbegeerde titel. Maar wat als je geen ViaPlay of Ziggo hebt? Gelukkig heb je ons om je daarbij te helpen. In dit artikel gaan we namelijk uitleggen hoe je gratis Formule-1 livestreams kunt kijken.

Formule-1 streamen

Aankomende zondag wordt de Grand Prix van Azerbeidzjan gereden. Wordt het een nieuwe tweestrijd tussen Ferrari en Red Bull? Knalt Max Verstappen weer als eerste over de finish? Dat weten we alleen als we het kunnen zien, dus het is belangrijk dat je een goede stream hebt waarop de race wordt uitgezonden. De race begint zondag 12 juni om 13:00, dus je hebt nog even de tijd om een keuze te maken.

Als je geen ViaPlay of ander abonnement hebt dan zijn er alternatieven waarop je de Formule-1 races kunt zien. De kwaliteit is bij deze gratis streams misschien wat minder, maar slecht is het zeker niet. Het komt weleens voor dat een stream offline gaat, of tijdelijk buiten werking is, dus hebben we meerdere alternatieven op een rijtje gezet. Zo kun je zelf kiezen welke stream het makkelijkste wegkijkt.

Satelliet televisie

Laten we eerst even vermelden dat het met satelliet televisie via RTL Duitsland mogelijk is om een gedeelte van het Formule-1 seizoen gratis te bekijken. Het commentaar en de nabeschouwing is uiteraard in het Duits, maar dat geeft meteen de mogelijkheid om aan je talenknobbel te werken. Ze hebben niet alle rechten meer, die verloren ze vorig jaar aan Sky. Dankzij een deal kunnen sommige races toch worden uitgezonden.

Het gaat om de Grand Prix van Silverstone (3 juli 2022), en de Grand Prix van Brazilië (13 november 2022). Deze kun je gewoon op tv ontvangen. Ze mogen ook de Grand Prix van Zandvoort (4 september 2022) uitzenden, maar deze wordt ook gratis door de NOS uitgezonden. Als je de andere races ook wilt volgen dan kun je ze kijken met de onderstaande streams. Voor de volledige Formule-1 kalender klik je hier.

formule 1 red bull

Streams om Formule-1 te kijken

De websites waarop je deze streams kunt kijken zijn uiteraard legaal, dus die kunnen wij delen. Sommige streams zijn ook uitermate geschikt om andere sporten op te kijken, zoals voetbal. De kwaliteit van de streams verschillen nogal, dus het is aan jou om te oordelen welke stream het beste is. We zetten ze even op een rijtje:

CricHD 
Prima kwaliteit. Je kunt ook voetbal kijken met deze stream.(link)
TotalSportek
Een stabiele stream waarop uitleg wordt gegeven over het streamen per GP.(link)
Formula 1 Live Streams
Een overzicht met alle livestreams voor de komende GP’s.(link)
Vipbox
Een overzichtelijke stream waarop meerdere sporten zijn te zien.(link)
Motorsport Stream
Een heldere en duidelijke stream voor fans van Formule-1.(link)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!