Rides

Iedereen die Max heet mag gratis karten bij Kartcentrum Lelystad

max-gratis-karten-kartcentrum
Foto: Kartcentrum Lelystad

Deze week staat volledig in het teken van de Formule 1-race op het circuit van Zandvoort. Langzaam wordt de spanning opgebouwd en zal het een mega feest worden op en rondom het circuit. Veel bedrijven springen op de hype en komen met toffe acties. Zo ook Kartcentrum Lelystad waar je, als je Max heet of iets wat er op lijkt, gratis mocht karten op de baan van het kartcentrum. Deze actie was afgelopen weekend maar we hopen dat dit bericht zo viraal gaat dat ze de actie verlengen.

Gratis karten als je Max heet

Deze actie gold afgelopen zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur. De snelste Max won een testsessie bij PDB-racing. Ze bootsten bij Kartcentrum Lelystad en Kartcentrum Zwolle een echte Formule 1-wedstrijd na in het klein. Dit doen ze omdat veel mensen deze prestigieuze wedstrijd niet bij kunnen wonen. Uiteraard moet je wel kunnen bewijzen dat je echt Max heet.

Tickets voor de F1 van Zandvoort zijn natuurlijk lastig te scoren. Op deze manier kom je toch nog dicht bij dat echte raceday gevoel en maak je er zelf deel van uit. Karten leeft steeds meer sinds het succes van Max Verstappen en veel jonge gasten zijn gaan racen. We verwachten dan ook dat er in de toekomst meer racetalenten uit Nederland zullen komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door NOS Stories (@nosstories)

Gaan ze de actie verlengen?

Nu de Grand Prix van Nederland voor de deur staat, maar velen hier niet bij kunnen zijn omdat men geen tickets heeft, deed dit eigenaar van Kartcentrum Lelystad en Kartcentrum Zwolle, Christian Snoek, aanzetten tot actie.

‘Iedere racefan heeft de droom om zich een echte coureur te wanen. Met deze actie hoop ik dat we dit waar kunnen maken. Jong, oud, jongen of meisje: iedereen die Max, Maxime of Maximilian heet of een andere variant van Max in zijn naam heeft, is welkom om te komen racen op zowel Kartcentrum Zwolle als Kartcentrum Lelystad. Tevens is deze ochtend de laatste zaterdag van de zomervakantie en ik hoop dat we met deze actie een leuke afsluiter hebben om er weer vol gas tegenaan te gaan op school of op het werk.’

De actie is dus inmiddels verlopen, maar we hopen dat we het Kartcentrum duidelijk kunnen maken de actie te verlengen. Er zijn vast nog een hele hoop bloedsnelle Max/Maxime’s die hun talenten kunnen showen. 3,2,1.. Go!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!