Sports

Met deze livestreams kijk je de F1 Grand Prix van Groot-Brittannië

grand prix van groot-brittannië livestreams

Na een geweldige race in Canada keert de Formule-1 weer terug op Europese bodem. Aankomende zondag kunnen we genieten van de Grand Prix van Groot-Brittannië, dat op het wereldberoemde circuit Silverstone zal worden gereden, maar met welke streams kunnen we de strijd der titanen volgen? Dat gaan we je vertellen in dit artikel.

Grand Prix van Groot-Brittannië op Silverstone

De Formule-1 teams hebben na de strijd in Canada even de tijd gehad om op adem te komen, maar aankomend weekend gaan de coureurs weer keihard aan de bak tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië. Het is alweer de tiende ronde van het seizoen, en het ziet er goed uit voor onze eigen Max Verstappen. Hij kan zonder stress afreizen naar Engeland want hij heeft een flinke voorsprong in de WK-stand.

De vorige race die de Red Bull coureur op het iconische Silverstone reed staat bij veel racefans nog steeds op het netvlies. Max Verstappen en zijn titelrivaal Lewis Hamilton vochten daar vorig jaar een strijd uit en kwamen met elkaar in aanraking, waarna Verstappen de bandenstapels in klapte. Hamilton won de race, ondanks een tijdstraf. De verhoudingen liggen nu anders, maar beide coureurs zijn het zeker nog niet vergeten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

Livestreams Grand Prix van Groot-Brittanië

We willen de race op het iconische circuit van Silverstone uiteraard niet missen, dus kunnen we gebruik maken van verschillende gratis en betaalde streamingdiensten. Streamingdiensten ViaPlay en F1 TV zijn uiteraard de meest bekende, maar er zijn ook alternatieven te vinden, voor als deze diensten niet bevallen. Je kunt uiteraard altijd gratis de samenvattingen van de race bekijken op de NOS.

Op Formula 1 Live Streams kun je kiezen uit een overzicht van races, zoals de Grand-Prix van Groot-Brittannië aankomende zondag. Maar ook TotalSportek heeft een goede kwaliteit stream waarop je de wedstrijd kunt volgen. Verder zijn er tal van andere streams waarop je de race op Silverstone kunt zien. De race begint op zondag 3 juli om 16:00. Maar je kunt vanaf vrijdag 1 juli de vrije trainingen al volgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Silverstone (@silverstonecircuit)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!