Money & Career

Dit bizarre bedrag harkt Gio Latooy gemiddeld per dag binnen

gio-latooy-bedrag-per-dag

Gio Latooy, de bekende Nederlandse YouTuber met meer dan 1 miljoen abonnees, staat bekend om zijn dagelijkse vlogs waarin hij zijn avonturen deelt. Interessant genoeg is Gio niet de enige YouTuber in de familie, want zijn tweelingzus, Melanie Latooy, heeft ook een succesvol YouTube-kanaal. Weten dat Gio Latooy veel geld verdient. Maar hoeveel verdient Gio precies met maken van video’s op YouTube?

Het vermogen van Gio Latooy

Hoewel het exacte vermogen van Gio Latooy niet volledig bekend is, schatten verschillende bronnen zijn vermogen op ongeveer €1,5 miljoen. Een deel van dit vermogen zit in zijn villa ter waarde van €1,2 miljoen. Gio leefde eerst in het duurste penthouse van Rotterdam en vindt het ook niet vervelend om in luxe auto’s rond te rijden.

Met zo’n vermogen en bereik ben je natuurlijk al snel interessant voor de dames, en dit is bij Gio niet anders. Zo had hij in het verleden een relatie met Juultje Tielemans, en was hij ook voor een periode intiem met Jade Anna. Waar veel mannen al nerveus worden van het idee om met zulke dames te praten, was Gio degene die er met deze dames vandoor ging.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jade Anna van Vliet (@jadeanna)

Het inkomen van Gio Latooy

Wat betreft zijn inkomen als vlogger, heeft Gio in een interview onthuld dat hij gemiddeld zo’n €80.000 per maand verdient. Op jaarbasis verdient Gio Latooy dus bijna een miljoen euro bruto. Zijn kanaal is nog steeds groeiende, dus dit zal waarschijnlijk alleen nog maar meer worden. Als we dit bedrag omrekenen naar een dagelijkse verdienste, komen we uit op ongeveer €2667 per dag. Dit betekent dat Gio meer verdient in één dag dan wat de slechtst betaalde banen in Nederland maandelijks opleveren.

Gio verdient zijn geld voornamelijk met sponsordeals met grote merken. Deze merken willen natuurlijk maar al te graag het bereik van Gio gebruiken om hun producten aan mensen te laten zien. Daarnaast verdient Gio ergens tussen de 4 en 7 euro aan advertenties per 1000 views op YouTube. Zijn dagelijkse vlogs pakken al gauw zo’n 200.000 views, dus dit komt neer op ongeveer zo’n 800 tot 1400 voor zijn gemiddelde vlog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gio Latooy (@gio)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!