Huizen

YouTuber Gio koopt duurste penthouse van Rotterdam voor 7 miljoen euro

Gio

In de huidige generatie zijn YouTubers de nieuwe rocksterren. Ze weten met hun livestreams een miljoenenpubliek te vergaren, en dat levert geld op. Een van de populairste YouTubers van ons land is Giovanni Latooy, beter bekend als Gio. Hij kocht onlangs het duurste appartement in Rotterdam, met een prijskaartje van maar liefst 6,9 miljoen euro. Het appartement was eerder te zien in onze living categorie tussen alle Funda parels.

Penthouse van 7 miljoen euro

We zijn dit appartement eerder tegengekomen toen het te koop stond op de huizenwebsite. De YouTuber heeft vanaf nu dus de beschikking over een drielaags penthouse met een panoramisch uitzicht over Rotterdam. Niemand minder dan zijn buurman is stervoetballer Memphis Depay, die ook in de woontoren een luxueus optrekje in bezit heeft. Gio kan zich hier op grote hoogte genieten van zijn privacy.

De YouTuber kan zijn dikke supercars parkeren in een eigen overdekte parkeerplaats, waarna hij de lift naar de 43ste verdieping neemt. Hier stapt hij uit op de eerste woonlaag van zijn penthouse, waar de woonkamer te vinden is. Het uitzicht is verbluffend, hij kijkt uit op de Euromast en de Kuip. In de zitkamer kan hij onder het genot van een kop koffie genieten van een blik op de Erasmusbrug.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gio Latooy (@gio)

Gio heeft een zwembad op het dak van zijn penthouse

Als Gio naar de tweede verdieping gaat dan kan hij gebruik maken van zijn badkamer, waarna hij op het eerste terras van het huis kan genieten van een koel briesje waarbij hij uitkijkt op de fameuze Cooltower, in de zomer kan hij hier lekker zonnen. Dit is toch wat anders dan de meeste huizen op Funda. Het pronkstuk van het huis vinden we echter op de laatste en hoogste verdieping van het appartement, op de derde woonlaag.

Daar vinden we namelijk de master bedroom aan, waar hij zijn welverdiende rust kan pakken als hij heeft gewerkt. Zijn YouTube-kanaal is hard op weg om een van de grootste YouTube-kanalen van Nederland te worden, dus dat kost tijd. Daarna kan hij relaxen in de sauna of fitnessruimte van zijn huis, of kan hij een duik nemen in het zwembad dat op het dak van zijn appartement ligt. Gio heeft het goed voor elkaar, dat is zeker duidelijk.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!