Life & Health

Getrouwd stel krijgt bezopen huwelijkscadeau: een tuin vol pils

tuin vol pils

Nico en Simone zullen voorlopig nog een flinke kater aan hun huwelijk overhouden, want ze kregen een uniek cadeau van de vriendengroep van Nico. Toen ze thuiskwamen bleek dat de hele tuin vol met bier was gevuld, tot aan het dak van het huis aan toe. Wij lusten wel een goudgele rakker dus namen we even een kijkje bij de woning van het stel.

Tuin vol met pils

De vriendengroep heeft alles uit de kast gehaald om de tuin helemaal vol te stouwen met kratten Grolsch, wij vermoeden het lievelingsbiertje van Nico. De vraag is echter hoe ze de kratten weer af gaan stapelen, want de stapel reikt tot aan het dak van het huis. Ook de ingang van de tuin is compleet gebarricadeerd, dus daar zijn ze nog wel even mee bezig. Een tuin vol pils hadden ze zeker niet verwacht.

Niet alleen de voortuin was ten prooi gevallen aan de gepilste creativiteit van de vrienden van het stel, maar ook de achtertuin was compleet volgegooid met flesjes gerstenat. Ze kunnen hun huwelijksfeestje nog wel even uitzingen met deze voorraad bier, al vermoeden we dat de vriendengroep er geen problemen mee heeft om Nico daar een handje bij te helpen. Dan gaat Simone wel aan de coktail.

tuin vol pils stapel

Tot de Grolsch ons scheidt

Hoeveel supermarkten de groep is langsgegaan om deze gigantische voorraad te bemachtigen weten we niet, maar we kunnen wel zeggen dat het er dus zo’n 420 kratten zijn opgestapeld in de voortuin, en 11.000 flesjes in de achtertuin zijn gezet. Het pasgetrouwde stel mag het statiegeld wel houden, dat is een envelop van ruim 1600 euro, niet verkeerd, maar eerst zullen die flesjes nog leeg gedronken moeten worden.

Het is in ieder geval een ludieke actie waar over tientallen jaren in de plaatselijke kroeg nog steeds wordt nagepraat. Dus als we een verliefd stel met karren vol met bierkratten bij het emballage-automaat in de supermarkt zien staan dan weten we dat het Nico en Simone zijn. We feliciteren het stel bij deze van harte met hun tuin vol pils en hun huwelijk. We komen graag een keer langs voor een pilsje, al verwachten we dat ze de biertap laten staan en het voorlopig bij flesjes houden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MEERVOORMANNEN.💥 (@meervoormannen)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!