Huizen

Wonen met uitzicht: 5x huizen op Funda met een prachtig dakterras

funda-woningen-dakterras
De iconische Cooltower in Rotterdam Foto's: Funda

Bij het kiezen van de perfecte woning heb je waarschijnlijk een aantal eisen. Een prachtig uitzicht is zeker een van de dingen die het verschil maken. Een dakterras is dan ook de ultieme luxe en een garantie voor genieten van onvergetelijke zonsondergangen. Wij besloten Funda af te struinen en te zoeken naar de mooiste huizen, inclusief dakterras. In dit artikel lichten we een aantal van de allermooiste vondsten uit. Spoiler: voor een mooi uitzicht moet je wel flink in de buidel tasten.

Het perfecte dakterras

Een dakterras is een geweldig alternatief voor huizen zonder tuin. Met stijlvolle meubels en planten richt je jouw paradijsje op hoogte sfeervol in. Hieronder staan vijf gevarieerde huizen met dakterras. Het gaat vooral om luxe stads penthouses met een prachtige view. Een gezonde dosis motivatie en inspiratie vanuit Funda op jouw beeldscherm.

1. Luxe penthouse in Amsterdam

Onze favoriet is dit penthouse met dakterras, gelegen op maar liefst 75 meter hoogte in Amsterdam. Het panoramische uitzicht over de bruisende stad is adembenemend. Het is dan ook een wonder dat dit penthouse al een tijdje op Funda staat. Wellicht licht het een beetje aan de prijs. Voor dit huis met uitzicht, pal achter de A’DAM Toren, betaal je maar liefst 3,5 miljoen euro, maar dan krijg je wel deze views:

huizen-funda-dakterras

dakterras-amsterdam-funda

2. Kitch penthouse met potentie

Ben jij fan van kunst & kitch? Dan hoef je niets meer te doen aan dit Eindhovense penthouse inclusief dakterras. Heb je een andere stijl? Kijk dan even door dit design heen en droom weg wat je er allemaal mee kunt doen. Het penthouse heeft een uniek uitzicht over de stad en ligt op een geweldige locatie. Met 3,45 miljoen euro is het een van de duurdere woningen in de stad en heeft daarmee dan ook een flinke statuur. Bekijk de woning hier

eindhoven-funda-huis

funda-dakterras-eindhoven

3. New York-gevoel in Rotterdam

Unieke penthouse, genaamd The CoolTower, in Rotterdam heeft een volledig 360 graden uitzicht. De woning wordt casco opgeleverd zodat het helemaal naar smaak ingericht kan worden. Het ontbreekt je in dit luxe penthouse aan niets en je kunt al je vrienden en familie gemakkelijk uitnodigen. Het beschikt namelijk over een mega ruime living, 4 slaapkamers, 3 badkamers en natuurlijk de kerst op de taart: het dakterras. De prijs? Voor zo’n 4,5 miljoen euro is dit pareltje van jou.

dakterras-funda-rotterdam

dakterras-funda-rotterdam

4. Duurste huis met dakterras in Amsterdam

Heb jij nog wat geld in een oude sok liggen? Dan is dit huis aan de Cornelis Schuytstraat, in het museumkwartier, misschien wel iets voor jou. Dit schitterende huis heeft een woonoppervlak van 209 m² en 2 slaapkamers. De liggen is perfect, het huis stijlvol en het dakterras om van te dromen. De prijs is echter minder gezellig. Voor 3,9 miljoen euro is dit pareltje van jou. Bekijk de foto’s van het ruime dakterras hieronder en je snapt meteen waarom het zo duur is.

amsterdam-ruim-dakterras

dakterras-huis-amsterdam

5. Gerenoveerd en luxe Haags appartement

Nummer 5 is een pareltje uit Den Haag. Deze woning is perfect geschikt voor mensen die willen verhuizen maar geen zin hebben om met meubels te sjouwen. Het luxe appartement heeft een lift, geweldig interieur en een dakterras om van te smullen. Voor iets meer dan 1 miljoen euro ben je de eigenaar van deze woning met uitzicht over Oh, oh, Den Haag!

appartement-den-haag-funda-dakterras

dakterras-funda-den-haag

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!