Huizen

Voormalige telefooncentrale op Funda is omgetoverd tot waanzinnige woning

funda voormalige telefooncentrale
Foto's: Funda

Een uniek huis met een rijke historie staat te koop op Funda in het charmante stadje Brielle. Dit pand diende vroeger als telefooncentrale en is nu volledig omgetoverd tot woning. Nu is het de perfecte mogelijkheid voor creatieve geesten om er een eigen draai aan te geven! Laten we snel een kijkje nemen daar deze unieke woning.

Bijzonder functionele woning

Dit pareltje staat op een perceel van maar liefst 1485 m², waardoor je genoeg ruimte hebt om te kunnen genieten van een prachtige tuin. Als je niet kunt genieten van groen, zul je vast wel genieten van de woning zelf. Bij binnenkomst kom je in een grote ruimte, waar zich rechts een kantoor en links de keuken bevinden. Daarnaast kan je hier ook prima je tijd doorbrengen in het woongedeelte in deze ruimte.

Wanneer je doorloopt, komt je terecht in een grote ruimte die voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Wellicht start jij hier wel een expositieruimte, een winkel of tover je het gewoon om tot een woonruimte. Deze ruimte is flexibel in te richten en biedt veel mogelijkheden voor creatief gebruik.

voormalige telefooncentrale brielle

Gigantisch souterrain

Op de zolder tref je een slaapkamer en een prachtige badkamer aan. Daarnaast staat er ook een zeer bijzondere fontein in de badkamer, dat gebruikt kan worden als wasbak. Op deze zolder heb je ook absurd veel plek om al jouw kleding op te bergen, ideaal als je dus met je vriendin gaat samenwonen!

Het souterrain beschikt over 6 riante ruimtes, waaronder een gastenverblijf met douche, een berging en zelfs een werkkamer met veel opbergruimte. Als dat nog niet genoeg opbergruimte was, kan je in de andere grote kamers ook gigantisch veel spullen opslaan. Dit pand biedt daarmee oneindig veel mogelijkheden en het gebruik van alle ruimtes is volledig naar je eigen hand om te zetten.

luxe badkamer funda

Het historische Brielle

Brielle heeft ongekend veel historie. Den Briel was een belangrijke plaats tijdens de Tachtigjarige Oorlog waarin Nederland zich in verkeerde. Door de gehele stad zijn nog veel monumenten te vinden die zijn toegewijd aan deze belangrijke periode in de Nederlandse geschiedenis.

Tegenwoordig is Brielle een populaire toeristische bestemming met een rijke historie en een gezellige haven. Je kunt er musea vinden voor je culturele tripjes, maar je kunt ook genieten van meerdere terrasjes! Deze authentieke woning biedt de perfecte kans om een stukje geschiedenis te bezitten op deze historische plek. Om dit pareltje op Funda te kopen heb je 1 miljoen euro nodig!

grote woonkamer funda

funda den briel

grote slaapkamer funda

souterrain voormalige telefooncentrale

voormalige telefooncentrale opbergruimte

grote tuin den briel

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!