Huizen

Voormalige sigarenfabriek op Funda is omgetoverd tot prachtige villa

funda voormalige sigarenfabriek
Foto's: Funda

In de groene omgeving van de Brainport regio in Aalst, op slechts 15 minuten fietsen van het centrum van Eindhoven, bevindt zich een bijzondere woning. Het betreft een voormalige sigarenfabriek, omgebouwd tot een energiezuinige villa met een industriële uitstraling. Ben jij al benieuwd naar dit pareltje op Funda?

Prachtige architectuur in de villa

De villa is voorzien van alle moderne gemakken en beschikt over drie slaapsuites, een muziekkamer, een professionele keuken en een ruime woonkamer. De prachtige architectuur heeft enkele overeenkomsten met de beroemde Witte Dame in Eindhoven en biedt een unieke sfeer waar authentieke elementen en moderne faciliteiten hand in hand gaan.

Binnenin de villa bevindt zich een ruime leefkeuken, ontworpen door Antonio Citterio, voorzien van energiezuinige apparaten en een kookeiland waar menig kok van droomt. De living is door de aanwezigheid van de pianoruimte, die verbonden is met de hal en de keuken, een echte leefruimte geworden waar men tot rust kan komen.

industriële villa funda

Indeling van deze mooie villa

Op de eerste verdieping bevinden zich werkkamers met een open bibliotheekkast die de ruimte verdeelt en privacy biedt, maar ook open elementen heeft om het ruimtelijke gevoel te behouden. De slaapsuites zijn verdeeld over drie verdiepingen en bieden elk hun eigen luxe badkamer en een omkleedkamer.

Ook buiten is er voldoende ruimte om te ontspannen. De grote tuin biedt meerdere zonneterrassen en schaduwzones waar je in alle rust kan genieten van de groene omgeving en privacy. Ook staat er al een trampoline klaar voor het geval jij een kinderwens hebt en je kinderen lekker in de tuin wilt laten spelen.

tuin villa aalst

Wonen in de Brainport regio

Kortom, deze industriële villa is een unieke woning waar authentieke elementen, moderne faciliteiten en groene omgeving samenkomen. Een droomhuis voor wie op zoek is naar rust, ruimte en luxe in de bruisende Brainport regio. Deze prachtige villa op Funda kost je zo’n anderhalf miljoen euro.

mooie living villa

woonkamer villa aalst

master bedroom villa aalst

slaapkamer met omkleedruimte

muziekkamer funda villa

kamer villa aalst

ruime living brainport regio villa

werkkamer villa aalst

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!