Living

Deze ruime villa in Zoetermeer is voor de ultieme fijnproevers

funda-villa-zoetermeer-fijnproevers
Ruime villa in Zoetermeer - Madeira 3 (Foto's: Funda.nl)

Wat is het toch heerlijk om af en toe Funda af te struinen, op zoek naar huizen die helemaal niet kan betalen. Dit keer is daar geen uitzondering op, met een parel van een villa in Zoetermeer. De stad staat sowieso bekend om variërende aanbod aan woningen, van kleine arbeiderswoningen tot opvallende stadsvilla’s.

Unieke villa in Zoetermeer

Huizen jagen op Funda is altijd een avontuur, vooral wanneer je de eigenzinnige smaak van de eigenaar ontdekt. In dit huis lijken ze een lichte obsessie te hebben met behang. Elke kamer is als een behang paradijs. Maar de keuken steelt de show. Daar pronkt een reusachtige foto van een sappige salami worst en een verleidelijk stokbroodje.

Serieus, wie heeft er een kookboek nodig wanneer je in de keuken wordt begroet door dit smakelijke behang? Deze eigenaars hebben smaak, en het ziet eruit alsof hun muren dat ook hebben. De slaapkamer is als een romantische bloementuin. Op zolder hebben ze het idee gehad om de betonnen muur te bedekken met een afbeelding van een bakstenen muur.

villa in zoetermeer funda

villa in zoetermeer funda

villa in zoetermeer funda

Voldoende ruimte voor het hele gezin

Het huis is gebouwd in 2009, en heeft een vraagprijs van € 795.000. Met een gebruiksoppervlakte van 188 m² biedt deze woning voldoende ruimte voor comfortabel wonen. Het perceel van 284 m² biedt een plek waar je kunt genieten van je privacy. De inhoud van de woning bedraagt 674 m³, wat resulteert in royale kamers en veel leefruimte voor het hele gezin.

De villa is goed ingedeeld en beschikt over 6 kamers, waarvan 5 slaapkamers. Er is ook een moderne badkamer aanwezig, voorzien van zowel een ligbad als een douche. Daarnaast zijn er nog 2 aparte toiletten. Met 3 woonlagen is er voldoende ruimte om je eigen plekjes te creëren en je in alle rust terug te trekken. Zie jij jezelf al wonen in dit prachtige huis?

villa in zoetermeer funda

villa in zoetermeer funda

villa in zoetermeer funda

villa in zoetermeer funda

villa in zoetermeer funda

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!