Huizen

Funda-villa heeft rare kamer die verboden is voor kinderen

funda-villa-verboden-voor-kinderen
Foto: Funda

In het betoverende en geliefde Hilversum-Zuid, ook wel bekend als het Schilderskwartier, verbergt zich tussen andere mooie huizen een vrijstaande, karakteristieke villa die meer dan alleen oogstrelende architectuur biedt. Deze villa prijkt met trots in een rustige straat en geniet van een zonovergoten achtertuin op het westen, waar de zon de hele dag door straalt. Maar wat deze Funda-villa echt opmerkelijk maakt, is een wel hele bijzondere kamer die voor kinderen toch echt verboden is.

Toplocatie van deze villa

Op loopafstand van deze prachtige villa vind je de befaamde Hilversumse Gijsbrecht, een charmante straat die bekend staat om zijn verscheidenheid aan boetiekjes, speciaalzaken en smakelijke eetgelegenheden. Maar deze locatie biedt meer dan alleen winkelen en culinair genot. Met scholen van basis tot zelfs internationaal niveau binnen handbereik kunnen je kinderen altijd in de buurt hun eigen opleidingsniveau volgen.

Naast gemakkelijke toegang tot het centrum en treinstations, combineert deze villa moeiteloos stedelijke gemakken met groene ontsnappingen. De nabijheid van natuurgebieden zoals het Lapersbos en de Hoorneboegse heide biedt een rustige toevluchtsoord voor natuurliefhebbers, terwijl de nabijgelegen A27 en A1 snelwegen zorgen voor een naadloze verbinding met omliggende steden.

Een speelse woonkamer met niveauverschil

Indeling van een ander niveau

Bij binnenkomst in de villa wordt je begroet door een woonkamer die met een niveauverschil en een elegante open haard direct de aandacht trekt. De trap naar de eerste verdieping leidt je verder naar de verborgen schatten van de Funda villa. Maar voordat we daar aankomen, valt je oog op de achterkamer, die kan worden afgesloten met en suite deuren, en de majestueuze hoofdslaapkamer met een eigen badkamer, compleet met een ontspannende whirlpool, douche en vloerverwarming.

Aan de achterzijde van de villa wachten de keuken en eetkamer, een ruimte die uitnodigt tot gezellige diners. Een bijkeuken en wasruimte, samen met een extra toilet, bieden praktisch gemak en leiden je naar de betoverende achtertuin. Het souterrain prikkelt wellicht het meest de verbeelding. Een grote, multifunctionele ruimte wacht om ontdekt te worden. Momenteel omgetoverd tot een levendige bar, biedt het souterrain een wereld aan mogelijkheden, of het nu gaat om een thuisgym of een kantoorruimte.

Een feestje kun je in deze achterkamer wel geven Nodig al je vrienden uit voor een potje poolen of voor een biertje

Verboden voor kinderen

Te midden van alle pracht en praal, blijft één kamer een mysterieus geheim bewaren. Wanneer je dit huis wil gaan bezichtigen, adviseren wij de kinderen even te laten wachten buiten de kamer. Nee, we hebben het hier niet over de ‘room where the magic happens‘, maar over iets heel anders.

Deze kamer herbergt namelijk een grote verzameling aan sinterklaas-spullen. Van tabberds en mantels tot aan de staf en mijters en van pietenoutfits tot aan vele juten zakken. Het lijkt op een grote kleedkamer van alle hulpsinterklazen, maar dient werkelijk als verhuur locatie van kleding van de goedheiligman.

Ouders kunnen bij het bezichtigen van deze villa hun kinderen het beste thuis laten Deze kamer is verboden voor kinderen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!