Living

Deze oogstrelende villa op Funda kent geen moment van verveling

funda-villa-natuur-naarden
Prachtige luxe villa in Naarden met alle faciliteiten (Foto's: Funda.nl)

In de oogverblindende villawijk van Naarden staat een villa die al je verwachtingen overtreft. Met de sprookjesachtige schoonheid en een breed scala aan voorzieningen belooft deze villa een oase van rust en ontspanning voor de toekomstige bewoners. Laten we een kijkje nemen in deze betoverende Funda villa in Naarden.

Funda villa in Naarden

Deze villa is een meesterwerk te noemen. Van de ruime entree met een prachtige trap tot aan de doordachte indeling van de kamers – elk detail is ontworpen om een gevoel van elegantie te creëren. Met de overvloed aan luxe voorzieningen til je jouw levensstijl naar grote hoogtes.

De villa heeft, om maar een paar voorbeelden te noemen, een biljardkamer, jacuzzi, sauna, en (binnen)zwembad. De grootste slaapkamer is maar liefst 60 m². Of je na een lange dag werken wilt ontspannen met een wellness-ervaring, of gewoon baantjes wil trekken in een van de twee zwembaden – deze villa heeft het allemaal.

funda villa naarden

Oogstrelende locatie in de natuur

Je begeeft je middenin de natuur, waardoor deze villa gezien kan worden als een echt toevluchtsoord. De prachtige tuin rondom de villa vormt een verlengstuk van de luxe leefruimtes binnen. Met meerdere terrassen kun je genieten van de frisse lucht en de groene omgeving. Maar daar stopt deze ervaring nog niet. De eetkamer, die via openslaande deuren verbonden is met de tuin en het terras, biedt de perfecte setting voor een culinair avondje met uitzicht op de natuur.

Vanuit de tuin kun je genieten van een prachtig uitzicht over de weilanden aan de achterkant van het huis. Hier kun je volledig tot rust komen, ver weg van de drukte van het dagelijks leven. Hoewel deze villa in Naarden een gevoel van rust en afzondering biedt, hoef je je geen zorgen te maken dat je geïsoleerd bent van de bewoonde wereld. Binnen slechts vijf minuten zit je namelijk al op de snelweg! Heb je interesse om intrek te nemen in deze prachtige villa op Funda? Dan kost je dat nog nét geen vier miljoen (€ 3.975.000).

funda villa naarden1

funda villa naarden2

funda villa naarden5

funda villa naarden6

funda villa naarden7

funda villa naarden8

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!