Living

Funda villa met eigen lift en sauna te koop voor 1,5 miljoen euro

Funda

In het bosrijke gebied van Uden staat een riante villa te koop waar je compleet tot rust kunt komen. Het huis staat namelijk op een perceel waar je een eigen paradijs kunt creëren. Wij vinden 1,5 miljoen een paradijselijk bedrag, dus besloten we om een kijkje te nemen in deze villa. We namen om te beginnen de architectuur even onder de loep.

Paradijselijk wonen in Uden

Als we ons verdiepen in de advertentie op Funda dan valt ons namelijk als eerste de architectuur van het huis op. Er is gebruik gemaakt van schuine daken en organische vormen om de villa tot een geheel te maken, men heeft volgens de adverteerder gebruik gemaakt van uitsluitend hoogwaardige materialen. De grote glazen ramen maken van de woning een licht geheel. Naast het huis is genoeg ruimte voor uitbouw ideeën.

De moderne uitstraling en de open keuken verraden de leeftijd van het huis, dat in 2017 is gebouwd. De villa heeft een woonoppervlakte van 237 m², en heeft vier ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van twee wastafels en een vrijstaand ligbad, wat ogenschijnlijk de luxe van een hotel uitstraalt. De blikvanger van het huis is echter de mooi afgewerkte welnessruimte waar een sauna in is verwerkt.

600 2160

Funda villa op een groot perceel

De villa is gebouwd met het oog op levensloopbestendig wonen. Dit houdt in dat het huis zoveel mogelijk gelijkvloers is gebouwd. Wanneer je slechter ter been wordt dan kun je gebruik maken van een aanwezige lift. De villa staat op een perceel van maar liefst 1.158 m². In dit bosrijke gebied kun je je eigen paradijs creëren, en in volledige anonimiteit genieten van een behaaglijk vuurtje in je eigen tuin. Dat is eens wat anders dan een UFO-woning.

Verder is het huis voorzien van 12 zonnepanelen en een warmtepomp. Met het oog op energiebesparing is dit huis dus een ook besparing voor de portemonnee. Je zult echter eerst diep in de buidel moeten tasten, want deze villa staat te koop voor 1.475.000 euro. Voor dit bedrag woon je wel in een riant huis in een rustige omgeving. Voor meer informatie kun je terecht op de site van Funda.

613 2160

617 2160

630 2160

621 2160

626 2160

640 2160

652 2160

660 2160

655 2160

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!