Living

Villa in Amsterdamse schoolstijl met enorm perceel én privacy

funda-villa-amsterdamse-schoolstijl
Foto's: Funda

Als je een huis in en rondom Amsterdam wil kopen dan moet je diep in de buidel tasten, want de hoofdstad is een A-locatie. Het aantal vierkante meters dat je krijgt voor een aanzienlijk bedrag is vaak minimaal. Het pareltje dat wij op huizenwebsite Funda hebben gevonden is ook aardig aan de prijs, maar je krijgt er wel veel ruimte en een hoop privacy voor terug, en dat voor een stulpje in Amstelveen, dat direct onder de rook van Amsterdam ligt.

Villa Nestelroy nabij Amsterdam

Villa Nestelroy ligt in een mooi stuk van Amstelveen, en direct aan de rand van Amsterdam, nabij het Amsterdamse bos. Deze villa is in de jaren ‘30 gebouwd en is door architect A.R de Vries in Amsterdamse schoolstijl gebouwd. In de loop van de jaren is het huis verbouwd en gemoderniseerd, en staat op een perceel van maar liefst 1.200 m². Volgens de advertentie op Funda woon je hier ‘opvallend anoniem en beschut’.

Deze villa heeft 9 vertrekken, waarvan 6 slaapkamers, en heeft een woonoppervlakte van 341 m², en is dus uitermate geschikt voor grote gezinnen. Het huis is omringd door een groene tuin, met fraaie bomen en bossages, en heeft een eigen parkeerplaats die ruimte biedt aan drie auto’s. Niet onbelangrijk, want parkeren in en rondom Amsterdam kan nogal een probleem zijn.

118 2160

Amstelveense villa op Funda

Deze villa ligt aan de rand van Elsrijk en ligt aan de rand van verschillende parken, sportvelden en scholen. Als je op de fiets stapt dan ben je binnen een half uur in het centrum van Amsterdam. Op loopafstand is een winkelcentrum te vinden, en talloze kleine koffietentjes waar je een heerlijk kopje koffie kunt drinken. Deze royale villa staat te koop voor €4.500.000.

Voor die prijs krijg je dus heel veel ruimte, en heel veel privacy. Daarnaast staat de villa op een toplocatie, en is het van binnen compleet gemoderniseerd. Foto’s zeggen meer dan woorden, dus neem vooral een kijkje op de website van Funda om meer van dit huis te zien, of maak een afspraak voor een uitgebreide rondleiding. We hebben de mooiste foto’s van deze karakteristieke villa alvast klaargezet.

113 2160

122 2160

124 2160

128 2160

131 2160

132 2160

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!