Living

Koop met je vriendengroep dit Funda-vakantiehuis in Blanes

funda-vakantiehuis-blanes
Foto's: Funda

De Spaanse Costa Brava is bij uitstek geschikt om te wonen als je van zon, zee en stappen houdt. Het is helemaal ideaal als je samen met je vrienden naar Spanje kunt verhuizen om daar de rest van je leven de bloemetjes buiten de deur te zetten. Dat is mogelijk met dit ruime landhuis dat op Funda staat. Dit is het ideale optrekje voor een vriendengroep die geen genoeg kan krijgen van het goede leven. Wij namen even een kijkje in la casa de fiesta.

Landhuis met Spaanse allure

Dit prachtige huis heeft alles wat jij en je vrienden nodig hebben. Ten eerste heeft dit ruime optrekje een omringende tuin met pijnbomen en is het door een hek afgesloten van de buitenwereld. Jullie kunnen dus ongestoord uitbrakken na een nacht feesten aan de Spaanse kust. Deze villa heeft vijf slaapkamers, dus er is ruimte genoeg om met z’n allen te crashen. Met een woonoppervlakte van 156 m² hoeven jullie elkaar niet in de weg te lopen.

Dit landhuis heeft een prachtige zit-eetkamer met openslaande deuren, zodat jullie kunnen genieten van het uitzicht tijdens het eten van een stevig ontbijt. De half open keuken is voorzien van de nieuwste apparatuur, inclusief een oven zodat er 24/7 pizza’s gemaakt kunnen worden. Het hele huis is overigens te koop inclusief inboedel, dus jullie hoeven niet op zoek naar meubels.

164 2160

Villa aan de Costa Brava op Funda

Dit stulpje is voorzien van een garage waar 1 auto in past. Daarnaast kan er op het dakterras worden gewerkt aan dat zonnebankkleurtje. Op de benedenverdieping is een overdekte loggia van 23 m² te vinden, evenals een aparte slaapkamer van 18 m² inclusief douche. De rest van de slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping van het huis. Voor wijnliefhebbers is er een kelder aanwezig die uitermate geschikt is voor het bewaren van een lading wijn.

Alle slaapkamers zijn voorzien van ingebouwde kasten, dus je beste outfit hoeft niet in de hoek van de kamer te liggen. Als kers op de taart is er ook een WIFI-verbinding en een telefoonaansluiting. Dit landhuis ligt op loopafstand van Blanes, maar ook Lloret de Mar is om de hoek (30 km). Het huis is te koop voor € 595.000. Dat lijkt veel, maar als iedereen de spaarrekening leeg trekt dan is het nog wel te doen. Voor meer informatie en foto’s kijk je even op de website van Funda.

141 2160

140 2160

149 2160

172 2160

173 2160

176 2160

189 2160

188 2160

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!