Living

Aangespoeld op Funda: 20 strandhuisjes mét kiosk voor spotprijsje

funda-strandhuisjes-texel
Foto: Funda

De zomer is weer op zijn retour, maar op Funda is een advertentie te vinden waarvan je innerlijke zonnetje gaat schijnen. Op Texel staan namelijk 20 strandhuisjes- inclusief een kiosk – te koop voor een prijsje waar mensen graag hun voeten voor in het zand steken. Voor de fulltime vakantieganger/levensgenieter is dit stukje Hollands paradijs aan het Noordzeestrand de ultieme aanschaf voor ondernemers op slippers. Wij namen even de pont naar het eiland voor een bezichtiging.

Werken aan het strand op Texel

Als je altijd al aan het strand hebt willen werken, dan is deze parel op Funda een kans die je niet mag laten liggen. Vlakbij badplaats De Koog op Texel staan namelijk 20 strandhuisjes mét een kiosk te koop. Deze huisjes zijn van alle gemakken voorzien, zodat vakantiegangers op Texel kunnen genieten van een heerlijk dagje op het strand. Als je op je privacy bent gesteld of graag even de schaduw opzoekt dan zijn deze strandhuisjes ideaal.

De huisjes meten 2.40 meter bij 2.40 meter en zijn met hout betimmerd om een extra strandlook aan het geheel te geven. Alle huisjes zijn voorzien van een ligbed, stoeltjes, een parasol en een aansluiting voor water. Deze units kunnen vast worden verhuurd, maar je kunt er ook voor kiezen om ze per weekend en/of seizoen te verhuren. Na de koop komen de huisjes vrij op naam. Ondertussen kun je eventueel vertoeven in een bed & breakfast op het eiland.

funda-strandhuisjes-texel

Strandhuisjes én een kiosk op Funda

De kiosk bestaat uit twee zeecontainers die een geheel vormen. Je kunt deze unit gebruiken voor het verkopen van een hapje en een drankje, die bezoekers dan op een zitzak voor de kiosk kunnen nuttigen. Er zit ook een kassasysteem, een koelmeubel, een frituur en een vriezer bij de prijs inbegrepen. Na de koop kun je dus meteen beginnen met het verhuren van de huisjes en de gasten verblijden met je gastvrijheid.

Het is ook mogelijk om bioscoop avonden op het strand te organiseren. Hiervoor zijn een beamer, een scherm en geluidsboxen beschikbaar. Het is tevens mogelijk om de huidige ventvergunning over te nemen, waardoor je hapjes, drankjes en goederen op het terrein mag verkopen. Het is mogelijk om van 15 maart tot 15 oktober op het strand te staan, dus een lange zomer kan zomaar een financieel succes worden. De vraagprijs is slechts 200.000 euro. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Funda. Check de foto’s hieronder.

funda-strandhuisjes-texel

funda-strandhuisjes-texel

funda-strandhuisjes-texel

funda-strandhuisjes-texel

funda-strandhuisjes-texel

funda-strandhuisjes-texel

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!