Living

Funda penthouse van bijna 7 miljoen met zwembad op dak te koop

Funda

Aan het Landverhuizersplein in Manhattan aan de Maas (beter bekend als Rotterdam) staat een woontoren met een penthouse waar menig rockster of maffiabaas graag een aardige duit voor neer zou willen leggen. We namen even een kijkje in dit zeer luxueuze optrekje, en we namen onze zwembroek mee, want een zwembad met een panoramisch uitzicht over de Maasstad willen we niet missen.

Penthouse van drie woonlagen

Met een woonoppervlakte van maar liefst 442 m² kun je met klasse en stijl een marathon rennen. Je vrienden kunnen meedoen, want je krijgt drie eigen parkeerplaatsen in de afgesloten garage bij de koop. De hoge ramen geven je een prachtig uitzicht over de Maas en Rotterdam. Als je daarna wilt relaxen dan kun je bijkomen in een wellness verdieping waar een sauna en fitnessruimte zijn gerealiseerd.

De penthouse heeft ook een ‘hotelverblijf’, waar gasten zich op luxueuze wijze kunnen terugtrekken als ze bij je op bezoek zijn. Alledrie de woonlagen zijn voorzien van stijlvolle verlichting langs de muren en vormen zo een afwerking dat je alleen ziet in de huizen van de rich and famous. Dat is nog eens wat anders dan een verlepte woning in Veendam. Er zit overigens ook vloerverwarming en vloerkoeling in.

847 2160

Funda parel van bijna 7 miljoen euro

Als je toch bijna 7 miljoen neer kan tellen voor deze schat van een woning, dan kun je ook makkelijk de maandelijkse bijdragen van €1050 aan de VVE voldoen. Je krijgt er wel een hoop service voor terug. Het bouwjaar van deze kapitale penthouse is 2005 en heeft energielabel A, dus je hoeft niet overdreven te besparen op energie als je besluit om in alle warmte van het uitzicht te genieten.

Last but not least: de keuken en badkamers zijn ontworpen door het Italiaanse designhuis Boffi. Het pronkstuk van deze woning is echter het hoogst gelegen verwarmde buitenzwembad van Nederland. Op hetzelfde dakterras is een buitendouche en een jacuzzi voor vier personen te vinden. De foto’s zeggen alles, check deze hieronder. Voor meer informatie kun je op de website van Funda een kijkje nemen.

853 2160

860 2160

861 2160

863 2160

869 2160

874 2160

876 2160

878 2160

838 2160

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!