Huizen

Het meest luxe penthouse in Eindhoven staat op duizelingwekkende hoogte

funda-penthouse-hoog-eindhoven
Dit penthouse in Eindhoven heeft een prachtig dakterras!(Foto's: Funda)

Een werkelijk droompaleis hoog boven de grond wacht op je op Funda. Rechtstreeks uit het het lijstje van mooiste huizen met een dakterras is dit een echt pareltje in Eindhoven. Ben jij binnenkort de trotse eigenaar zijn van een stukje Eindhovense glamour in de vorm van een gigantisch penthouse? Neem een kijkje!

Penthouse op hoog niveau

Dit juweel van een woning is niet zomaar een penthouse. Het is een woning dat staat in het hoogste gebouw van Eindhoven, ontworpen door niemand minder dan de beroemde architect Cees Dam. Met een adembenemende oppervlakte van ongeveer 300 m², bevindt dit schitterende pand zich op een duizelingwekkende hoogte van negentig meter. Dit penthouse is eigenlijk nog wel mooier dan het nieuwe penthouse van Martin Garrix.

Maar de echte ster van de show is misschien wel de gigantische dakterras van 63 m². Hier kun je genieten van een ongeëvenaard uitzicht over de stad Eindhoven. En als de zon ondergaat, is het schouwspel van lichtjes gewoon magisch.

funda penthouse dakterras

Indeling van het penthouse

Het interieur van dit penthouse is puur spektakel, vol met opvallende details die je aandacht trekken. En dat is nog niet alles. De hoge plafonds, die reiken tot een hoogte van 9 meter, geven het penthouse een open en ruim gevoel, terwijl de fraaie lichtinval het op elk moment van de dag tot leven brengt. Elk hoekje van dit penthouse straalt luxe uit, met zelfs een artistieke touch van de kunstschilder Cornelis Le Mair, die bijgedragen heeft aan de exclusieve afwerking van het pand.

Door de jaren heen heeft dit penthouse ook gediend als voor verschillende doeleinden. Van studio werkzaamheden tot televisieopnames en fotoshoots. Als kers op de taart wordt het penthouse verkocht inclusief de aanwezige design meubels, die perfect passen bij de luxe esthetiek van de ruimte. Dit is meer dan een huis, het is een lifestyle.

prachtige zitkamer penthouse

Wonen in Eindhoven

In dit penthouse boven Eindhoven kun je je hoogste woondromen werkelijkheid laten worden. Het is luxe, het is ruim en het is klaar om jou te verwelkomen. Pak deze kans om in stijl te leven en het beste van de stad aan je voeten te hebben. Voor dit prachtige penthouse op Funda moet je wel € 3.450.000 neer kunnen leggen!

zithoek penthouse eindhoven trappenhuis funda penthouse zithoek penthouse funda inrichting penthouse dakterras keuken penthouse eindhoven

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!