Huizen

Bizar: dit ondersteboven huis op Funda is extreem duurzaam

funda-ondersteboven-huis-duurzaam
Foto's: Funda

In Workum bevindt zich een opmerkelijk appartement dat direct de aandacht trekt. Hier staat namelijk een uniek huis dat ondersteboven is gebouwd. Met zijn opvallende architectuur en prachtige ligging biedt dit appartement een wel heel erg bijzondere woonervaring. Maar geen zorgen, als je eenmaal binnen bent, staat alles weer recht! Ben jij al benieuwd hoe deze woning er van binnen uit ziet?

Een huis met een uniek karakter

Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 124m² en beschikt over twee slaapkamers. De halfopen keuken, uitgevoerd in een witte landelijke stijl, is voorzien van diepe werkbladen en diverse moderne apparatuur, waar de koks onder ons vast gelukkig van worden. Het huis beschikt over een toilet, een badkamer en twee slaapkamers, allemaal ingericht in een nostalgische stijl en voorzien van handige inbouwkasten.

Dit ondersteboven huis is niet alleen uniek in zijn architectuur, maar ook in zijn focus op duurzaamheid. Verwarming en warmwatervoorziening worden geleverd door een centraal geplaatste warmtepomp. Het appartement is daarnaast voorzien van vloerverwarming met lage temperatuur, aangesloten op een gezamenlijke installatie. Bovendien wekken maar liefst 85 zonnepanelen op het platte dak elektriciteit op voor het hele complex, waardoor het energieverbruik aanzienlijk wordt verminderd.

omgekeerd duurzaam huis

Prachtige ligging van het appartement

De ligging van het appartement is werkelijk prachtig. Omgeven door weilanden en in de nabijheid van het IJsselmeer, geniet het huis van een rustige en vredige omgeving. De tuin, die op het zuiden ligt en grenst aan een waterpartij, biedt een ontspannen toevluchtsoord. Bovendien is er een treinstation op loopafstand, met verbindingen naar de steden Sneek en Leeuwarden.

De nabijheid van Hindeloopen en Workum, beide bekende watersportplaatsen met levendige centra, horecagelegenheden en diverse winkels, biedt een scala aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast is het appartement gunstig gelegen aan de Elfstedenroute en grenst het aan het prachtige natuurgebied Gaasterland, dat bekend staat om zijn mooie landschappen, bossen en waterrijke omgeving. Deze woning staat te koop op Funda voor € 419.000.

woning in weiland omgekeerd huis funda woonkamer omgekeerd huis funda duurzaam huis funda energiezuinige woning keuken woning rotterdam tuin duurzame woning funda

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!