Living

Te huur op Funda: stukje New York in Amsterdam voor € 7.500 p/m

Amstardam

Als je altijd al hebt willen genieten van een eigen stukje New York op eigen bodem, dan staat er in Amsterdam woonruimte te huur waar je de greatest hits van Frank Sinatra kunt draaien zonder dat er buren zullen klagen. In deze voormalige papierfabriek kun je namelijk vrijstaand genieten van een prachtig stukje industriële binnenhuisarchitectuur voor een schappelijke prijs.

Manhattan in Amsterdam

In de Vierwindenstraat staat een oude papierfabriek dat vakkundig is omgebouwd tot een prachtig appartement. Als je de woning binnenkomt dan heb je het idee dat je ergens in Manhattan een woning betreedt. Met een woonoppervlakte van 236 m² en 5 slaapkamers is het royaal wakker worden in deze industriële setting. De originele elementen uit de fabriek zijn behouden tijdens de renovatie, wat de indeling tot een smaakvol geheel maakt.

De woonkamer heeft een plafond van 4,76 meter en heeft door een hoekligging grote ramen waardoor de zon alle ruimte heeft om de prachtige indeling te verlichten. De keuken is zeer smaakvol ingericht en is van alle gemakken voorzien. Wij zien onszelf hier wel genieten van een lekkere borrel met vrienden. Voor een schamele maandhuur van 7.500 euro kun je genieten van deze woning, je zult echter wel eerst 15K borg neer moeten tellen.

346 2160

De sfeer van New York

Je woont niet in de grachtengordel van Amsterdam, waardoor het lekker rustig is. Het is geen klassiek grachtenpand, maar wel een vrijstaande woning dat voorzien is van vloerverwarming en dubbel glas. Er is ook een optie voor het huren van een nabijgelegen parkeerplaats, dus je kan jouw supercar makkelijk vlakbij deze riante woning parkeren. De locatie is het Raeleneiland.

Het Raeleneiland is onderdeel van de ‘Westelijke Eilanden’, een plek waar honderden jaren schepen werden gebouwd. Dat stukje industrie zie je terug in het huis. Deze woning ligt op loopafstand van de Jordaan en heeft dus een prima verbinding met de highlights van Amsterdam. Het is een stukje New Yorkse sfeer in het hart van onze hoofdstad. Dit kunnen we met recht een opgepoetste parel van Funda noemen

343 2160

325 2160

395 2160

353 2160

380 2160

349 2160

393 2160376 2160

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!