Huizen

Deze molen met liefst 5 verdiepingen gaat nu rond op Funda

funda-molen-vijf-verdiepingen-blikvanger
Foto's: Funda

Stel je voor dat je kunt wonen in een prachtig gerenoveerde molen. Deze unieke rijksmonumentale molen in Zevenbergen biedt niet alleen een unieke leefomgeving, maar ook een adembenemend uitzicht over de stad. Met een spectaculair 360 graden terras, is deze molen woning op Funda een droom die uitkomt voor liefhebbers van historische woningen. Neem snel een kijkje.

Een unieke woning in Nederland

Deze molenwoning onderscheidt zich van vele andere historische gebouwen in Nederland. In tegenstelling tot veel molens die alleen van buiten bewonderd kunnen worden, kun je in deze molen daadwerkelijk wonen. Tussen 1996 en 2000 heeft deze molen een grondige renovatie ondergaan. Oude elementen zijn behouden en in ere hersteld, waardoor de authentieke charme bewaard is gebleven.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van deze rijksmonumentale woning is het ruime 360 graden terras. Met een oppervlakte van maar liefst 120 vierkante meter biedt dit terras een panoramisch uitzicht over Zevenbergen. Of je nu wilt genieten van de zon of van het uitzicht, het terras biedt voor elk wat wils.

zitkamer molen zevenbergen

Indeling van de woning

Op de begane grond betreed je een gezellige woonkamer. Vanuit hier leiden dubbele deuren naar de tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. Op de eerste verdieping vind je een prachtige keuken met twee eilanden. Vanuit de keuken heb je toegang tot een ruime slaapkamer met een balkon.

Op de tweede verdieping, ook wel bekend als de maalzolder, bevindt zich een ruime slaapkamer met een kledingkast en wastafel. Deze verdieping in dit rijksmonument biedt ook toegang tot een unieke badkamer, compleet met een inloopdouche en een vrijstaand koperen bad. Op de vierde verdieping, de luizolder, is er een tweede slaapkamer of thuiskantoor.

slaapkamer molen funda

Wonen in Zevenbergen

De molenwoning heeft een centrale ligging Zevenbergen, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Of je nu wilt genieten van een wandeling in de omgeving of een boodschap wilt doen, alles is binnen handbereik. Deze bijzondere molen op Funda kost € 350.000, waardoor hij perfect in het lijstje met mooiste huizen onder 4 ton past!

nieuwe keuken molen uitzicht molen authentieke badkuip funda woonkamer molen authentieke keuken molen funda

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!