Huizen

Mini-appartement van 32m² op Funda is de perfecte starterswoning

funda mini appartement starterswoning rotterdam
Foto: Funda

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle starterswoning dicht bij het centrum van Rotterdam? Dan is dit extreem kleine appartement van 32 vierkante meter, gelegen op het Noordereiland, precies wat je zoekt! Ben je benieuwd wat zo’n kleine woning allemaal te bieden heeft? Meer dan je denkt! Laten we een kijkje nemen naar dit appartement op Funda.

Klein maar praktische woning

Dit appartement in Rotterdam is praktisch ingericht en lijkt groter dan het eigenlijk is, dankzij de grotere ramen die veel licht binnenlaten. In de woonkamer bevindt zich een vide waar je kunt slapen, waardoor je het meeste uit de beperkte ruimte haalt. Let wel op: het plafond is wel wat laag, dus zorg ervoor dat je je hoofd niet stoot!

Ondanks de dat het appartement natuurlijk extreem klein is, beschikt het over alle basisvoorzieningen, waaronder een keuken, douche en wc. Eigenlijk heb je als starter ook niet meer nodig dan dit, waardoor dit een perfect appartement lijkt als jij in een grote stad als Rotterdam wilt wonen maar toch niet al te veel geld wilt uitgeven aan een appartement.

perfecte starterswoning rotterdam

Dakterras met uitzicht op de Maas

Maar het echte hoogtepunt van dit piepkleine appartement is toch wel het dakterras van zeventien vierkante meter. Dit dakterras heeft een prachtig uitzicht op de Maas. Hier staat ook een beeld van Tom Poes, een bekende stripfiguur die is bedacht door stripauteur Marten Toonder. Toonder is in ditzelfde huis geboren, waardoor dit beeld een mooi aandenken is aan hem!

Het Noordereiland is een rustige wijk, midden op de Maas, en toch makkelijk te bereiken via de Willemsbrug of de Koninginnebrug, die je naar het levendige Rotterdam Noord of Rotterdam Zuid brengen. Op het Noordereiland kan je ook heerlijk genieten van de voorbijvarende boten in de Maas, en heb je een mooi uitzicht over de Erasmusbrug. Met een vraagprijs van 220.000 euro is dit appartement op Funda een unieke kans voor starters op de woningmarkt.

Tom Poes Marten Toonder

dakterras mini woning rotterdam

kleine keuken funda

praktisch huis rotterdam

funda mini huis rotterdam

vide rotterdam funda

startersdroom funda

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!