Huizen

Dit is de meeste bekeken woning op Funda (zit ‘m vast in de prijs)

funda-meeste-bekeken-woning-prijs
Meest bekeken woning op Funda met Amsterdam dichtbij (Foto's: Funda)

In het meest pittoreske deel van de Kadoelen ligt een waar juweel van een huis. Vrijstaand en opgetrokken in de charme van de jaren ’30, straalt deze woning op een manier die je niet kunt negeren. Misschien is het vanwege het oogstrelende interieur, of misschien de tuin die zo uit een tijdschrift lijkt te komen, met zijn tuinkantoor en professionele buitenkeuken. Wat het ook is, deze woning is een regelrechte hit op Funda. Neem snel een kijkje!

Bijzondere woning nabij Amsterdam

Geloof me, het is niet alleen de prijs (een wel heel specifieke € 1.245.011) die de aandacht trekt, het zijn de unieke kenmerken van het huis die het zo aantrekkelijk maken. Dit huis geeft je de rust en het dorpsgevoel terwijl je dicht bij de stad van Amsterdam woont.

Door de jaren heen is het originele huis uitgebreid en verbeterd door een grondige verbouwing, inclusief een achterhuis. Van het glazen dak, de glazen vloer, tot aan de glazen achtergevel, de verbouwing heeft werkelijk voor een prachtige transformatie gezorgd. De voorgevel van het originele huis bevat nog de charmante details die kenmerkend zijn voor de architectuur van de jaren ’30.

open woonkeuken funda

De indeling van de woning

Een zwevende eiken trap die naar de eerste verdieping leidt en wanden bekleed met Italiaanse leemstuc geven deze woning een wel erg bijzondere uitstraling. De woonkeuken, uitgerust met twee eilanden, grenst aan een heerlijk terras in de tuin, ideaal voor zwoele zomeravonden. Een ruime woonkeuken vormt het hart van het huis.

Op de begane grond heb je een open hal met toilet, technische ruimte, en garderobe, plus de woonkamer met een gezellige haard en woonkeuken. De eerste verdieping heeft een overloop, half open badkamer met, twee slaapkamers aan de voorkant, en een master-suite met ligbad.

zwevende trap woonkamer

Een tuin vol privacy en rust

De tuin zelf is een verhaal op zich, ontworpen voor privacy en rust. Het is uitgerust met twee hardstenen terrassen, een houten tuinkantoor voor degenen die thuis werken, en een buitenkeuken voor culinaire hoogstandjes onder de sterren.

Bovendien biedt het ruimte voor parkeren op eigen erf. En dan is er nog het tuinhuis, dat gebruikt kan worden als thuiskantoor en berging, met de aangrenzende buitenkeuken. Dus, mocht je € 1.245.011 op zak hebben en op zoek zijn naar een uitzonderlijk huis, dan moet je dit zeker overwegen.

tuin amsterdam funda

Wonen in Amsterdam

Wat de locatie betreft, zit je op fietsafstand van de Noord-Zuidlijn en het NDSM terrein, en dicht bij de Ringweg A10. Deze woning is in een prachtige rustige omgeving, terwijl het stadse leven van Amsterdam om de hoek hebt. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik op deze prachtige woning op Funda.

badkamer funda woning kadoelen slaapkamer met bad funda slaapkamer funda uitzicht tuin terras tuin amsterdam woonkamer met uitzicht tuin

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!