Huizen

Luxueuze kadewoning met adembenemend uitzicht op de haven

funda-luxe-vrijstaande-kadewoning-uitzicht-haven
Deze kadewoning op Funda heeft een prachtig uitzicht op het water (Foto's: Funda)

Stel je voor dat je elke dag wakker wordt met een prachtig uitzicht op schepen die voorbijvaren. Dit is slechts een van de vele hoogtepunten van deze exclusieve vrijstaande kadewoning. Met zijn speelse indeling, hoogwaardige afwerking en ideale ligging is dit huis een droom die werkelijkheid wordt. Neem snel een kijkje naar deze woning in Schiedam dat te koop staat op huizenwebsite Funda.

Oase van rust in het bruisende Schiedam

De ligging van deze vrijstaande kadewoning is simpelweg ongeëvenaard. Gelegen aan de Nieuwe Haven in Schiedam, biedt het huis een panoramisch uitzicht op schepen die voorbijvaren. Aan de ene kant kun je genieten van het water, terwijl aan de andere kant het oudste stadspark van Nederland zich uitstrekt.

Bovendien bevinden nabijgelegen cafés, restaurants, winkels en kunstgaleries zich op loopafstand, waardoor je altijd kunt genieten van het bruisende stadsleven. Bovendien zijn steden zoals Rotterdam en Delft gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

funda kadewoning uitzicht water

Indeling van de kadewoning

Met zijn overvloed aan raampartijen en directe ligging aan het terras en het water, is de woonkamer de perfecte plek om te genieten van een heerlijke maaltijd terwijl je uitkijkt over het water. Op deze verdieping vind je ook de eerste slaapkamer, met een hoekligging en een prachtig uitzicht op het water. Vanuit hier heb je toegang tot een riant vlonderterras met een overkapping en glazen wanden, compleet met een ophaalsysteem voor je eigen boot!

Op de tweede woonlaag is er een grote woonkamer. Deze ruimte wordt overspoeld met natuurlijk licht dankzij de grote ramen. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers op deze verdieping. Op de derde woonlaag bevindt zich de vierde slaapkamer met veel ramen. Vanuit hier heb je ook toegang tot het ruime dakterras met een panoramisch uitzicht en een gunstige zonligging.

keuken lichtinval

Wonen in Schiedam

Het historische centrum van Schiedam, met zijn monumentale pakhuizen en karakteristieke grachten, voegt veel charme toe aan de omgeving. Als je de grote stad in wilt, kan je daarnaast met de watertaxi extreem snel in Rotterdam komen. Deze bijzondere woning op Funda kost je € 850.000.

woonkamer uitzicht schiedam funda dakterras schiedam funda badkamer schiedam slaapkamer kadewoning kadewoning schiedam

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!