Huizen

Funda pareltje: huis van oranje voor fans van Amerikaanse superster

funda-huis-van-oranje
Foto: Funda

Fans van Marilyn Monroe hebben per heden de mogelijkheid om een droompaleisje te kopen. Op huizensite Funda staan vaak aparte huizen, maar dit dubbele bovenhuis is ingericht in een retro-stijl met een Amerikaans tintje. Bovendien zijn er overal accenten en memorabilia van de bovengenoemde actrice in de woning aanwezig. De kleur oranje voert duidelijk de boventoon, maar dat is niet het enige wat dit huis uniek maakt. We nemen even een kijkje.

Haagse parel met internationale allure

Deze Funda-parel staat in Den Haag, maar is een gezellig stulpje met internationale allure. Deze dubbele bovenwoning heeft een totaal woonoppervlakte van 164 m² en heeft maar liefst 5 slaapkamers. Als je een blik in het huis werpt, dan vergeet je even dat je op Hollandse grond staat. De kleur oranje voert echter de boventoon, maar de elementen van Amerikaanse showbizz geven je het gevoel dat je in een museum in Hollywood staat.

De iconische actrice Marilyn Monroe lacht je van alle kanten toe. Het huis is voorzien van een balkon dat langs de hele breedte van het huis loopt. Het dakterras is ongeveer 14 m² en biedt uitzicht op de skyline van Den Haag. Op het terras is ook een afbeelding van de actrice te vinden. De indeling van de woonkamer is op zijn minst opvallend te noemen, je hoeft in ieder geval geen decoratie aan te brengen als Nederland meedoet aan het wereldkampioenschap voetbal.

Funda-huis-van-oranje

Dubbele bovenwoning op Funda

Het eerste wat opvalt is de lichte overloop die naar een eveneens lichte en ruime woonkamer leidt. De eetkamer is aan de woonkamer getrokken en is tevens voorzien van een opvallend oranje interieur. Zelfs de gaskachel is oranje geverfd evenals de aanwezige typemachine. Op de eerste etage zijn een ruime slaapkamer en een badkamer aanwezig. Het toilet is eveneens voorzien van een wastafel. Aan de andere kant van deze etage is nog een ruime slaapkamer te vinden. De foto’s op Funda zijn veelzeggend.

Op de tweede etage is veel bergruimte te vinden. De drie aanwezige slaapkamers zijn net zoals de andere ruimtes in het huis royaal voorzien van memorabilia van Marilyn Monroe. Deze dubbele bovenwoning is ruim maar eenvoudig. Het dakterras en het balkon maken het mogelijk om optimaal van het huis te genieten. Volgens de informatie op Funda is het huis gebouwd in 1933, maar is wel voorzien van dakisolatie en dubbelglas. Koken en verwarmen gaat op gas.

Genieten van de stad vanaf je dakterras

Wonen nabij Den Haag

Deze dubbele bovenwoning is te vinden aan de Van Arembergelaan in Voorburg. Deze plaats ligt op steenworp afstand van Den Haag. Het huis staat aan een drukke weg, maar daar is op het dakterras aan de achterzijde weinig van te merken. De Haagse binnenstad is makkelijk te vinden. Volgens de advertentie kun je het grootste winkelcentrum van Nederland, The Mall of the Netherlands, makkelijk per fiets of met het openbaar vervoer te bereiken.

Geïnteresseerden in de woning moeten rekening houden met een maandelijkse VVE-bijdrage van €180,- per maand. Deze opvallende dubbele bovenwoning is te koop voor €450.000 k.k. Je krijgt er een zeer opvallende woning voor terug waarin een iconische actrice centraal staat. Je bent uiteraard vrij om een likje verf met de kleur naar eigen keuze aan te brengen.

Lampenkap en open haard zijn helemaal oranje

Funda-huis staat in het teken van Marilyn Monroe

Omheining dakterras is zelfs oranje

Oranje tinten op de wc

strakke keuken met oranje details

In de slaapkamer geen oranje, wel Marilyn Monroe

775 2160

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!