Huizen

Doe-het-zelvers opgelet: Funda huis met onvoorstelbaar veel privacy

funda-huis-privacy-doe-het-zelvers
Deze woning op Funda heeft snel een opknapbeurt nodig (Foto's: Funda)

Ben je op zoek naar een unieke woonplek in een prachtige natuurlijke omgeving? Zoek niet verder! Dit gigantische perceel van 3.055 m² in Bussum biedt de mogelijkheid om een riante villa te bouwen. Met een vergunningaanvraag die al in behandeling is en de vrijheid om je eigen ontwerp te realiseren, is dit de ideale kans om je droomhuis te creëren. Laten we snel een kijkje nemen naar dit buitenkansje op Funda!

Perfect voor de doe-het-zelver

Deze woning heeft één eigenschap die het echt opmerkelijk maakt: het gigantische perceel waarop het zich bevindt. Met een indrukwekkende grootte van 3.055 m² biedt dit stuk grond een overvloed aan mogelijkheden voor degenen die op zoek zijn naar ruimte en vrijheid. Hoewel de huidige woning op het perceel een renovatie vereist, is dit juist een kans voor de handige doe-het-zelver.

Als je twee rechter handen hebt en je geniet van het uitvoeren van bouwprojecten, dan is dit perfect voor jou. Met de optie om de huidige plannen voort te zetten of volledig je eigen ontwerp te realiseren, kun je een nieuw huis bouwen dat voldoet aan al je wensen en behoeften. Dus, als je klaar bent voor een spannende renovatie en wilt genieten van de luxe van een groot perceel, dan is deze woning een geweldige keuze!

doe-het-zelver funda

Rust en privacy in de natuur

Omgeven door bomen, is dit een van de meest privacyvolle locaties in Nederland. Daarnaast grenst dit perceel aan het adembenemende natuurreservaat Fransche Kampheide, een prachtig wandelgebied met een groot bos en uitgestrekte heides. Hier kun je genieten van de natuurlijke schoonheid en de rustige omgeving. Rust, ruimte en privacy zijn hier absoluut gegarandeerd!

Maar al deze rust en privacy betekent niet dat er weinig voorzieningen zijn. Zelfs voor gezinnen met kinderen is dit een perfecte plek. Zo zijn er scholen in de buurt, en sportverenigingen en recreatiemogelijkheden liggen binnen handbereik. Daarnaast is zo’n groot perceel ook perfect voor kinderen om op te spelen!

bouwval funda renovatie

Wonen in Bussum

Dit huis biedt een perfecte woonplek in het prachtige natuurgebied ’t Gooi, op slechts 25 kilometer van Amsterdam. Via de nabijgelegen N-236 heb je snel toegang hebt tot andere delen van het land. Bovendien zijn de centra van Bussum, Hilversum en Laren allemaal binnen fietsafstand, waardoor je kunt genieten van de charme van deze plaatsen. Deze woning op Funda kost je 1,8 miljoen euro.

funda privacy natuur opknapbeurt huis funda opknappen woning

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!