Living

Funda koopje: grachtenpand op Prinsengracht voor 4 miljoen euro

grachtenpand

We komen op Funda wel vaker pareltjes tegen die we graag even nader willen bezichtigen, maar aan de Prinsengracht in het centrum van Amsterdam staat een vorstelijk grachtenpand dat maar liefst 4 miljoen euro op moet leveren. Wij namen even een kijkje terwijl we de inhoud van onze spaarpotjes aan het tellen waren.

Een parel aan de Prinsengracht

Funda plaatste onlangs een vorstelijk grachtenpand in het centrum van Amsterdam met een woonoppervlakte van 308 m². Het pand bestaat uit drie verdiepingen, waar twee bestaande badkamers en twee riante slaapkamers in zijn gerealiseerd. Er is echter ruimte om nog eens twee kamers en een badkamer te creëren. Er zit een tuin van 72 m² aan vast, en je krijgt daar ook een gezellig tuinhuisje bij. Het is in ieder geval beter dan een verlepte woning.

Het feit dat dit pand in hartje Amsterdam ligt is uiteraard een dikke vette pluspunt, maar de inhoud is ook een absolute trekpleister voor de huizenjager. De gerenoveerde woning is van alle gemakken voorzien, zoals een keuken met alle denkbare inbouwapparatuur en een Quooker, voor een lekker bakje thee als je uitkijkt op de drukbezochte gracht voor het huis. Dit huis is met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken, dat is anders met het onbereikbare huis dat we eerder onder ogen kregen.

898 2160

Grachtenpand met allure op Funda

De badkamer in dit grachtenpand is ook van alle gemakken voorzien. In het ovale ligbad kun je lekker bijkomen na een dag shoppen, en de regendouche vertelt je dat je die 4 miljoen euro aan niets beters had kunnen besteden. De tweede verdieping kan naar wens worden verbouwd/ingericht. Het huis heeft genoeg opbergruimte en ingebouwde kasten, dus aan ruimte geen gebrek.

Voor die miljoenen krijg je dus volgens de advertentie ‘een hoogwaardig, stijlvol en tijdloos geheel’ dat onder de creatieve leiding van Atelier Markx vorm heeft gekregen. Foto’s zeggen meer dan woorden, dus hebben we hieronder een impressie gegeven van het te kopen grachtenpand. Geïnteresseerden kunnen meer informatie verkrijgen en reageren op de website van Funda.

840 2160

954 2160

837 2160

841 2160

906 2160

917 2160

812 2160

901 2160

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!