Huizen

Funda: binnengluren bij dit intieme loft met riant dakterras in hartje Amsterdam

Funda binnengluren in intieme lioft met riant dakterras in hartje Amsterdam

In het bruisende hart van de oude binnenstad van Amsterdam, op de hoek van de Raamgracht en de Kloveniersburgwal, bevindt zich een prachtig grachtenpand met een bijzondere historie. Binnenin dit imposante pand bevindt zich een prachtig appartement dat alles biedt wat je zoekt in een stijlvolle woning. Neem een kijkje naar deze woning op Funda.

Prachtig appartement met uitzicht

Het appartement zelf strekt zich uit over de tweede etage van dit grachtenpand. Dit is een enorme kapverdieping, wat resulteert in een gevoel van ruimte en licht dat door het hele huis heen stroomt. Met zijn overvloed aan ramen, inclusief enkele ronde exemplaren, geniet je van een fantastisch uitzicht op de pittoreske omgeving.

Deze uitzichten kunnen ook bewonderd worden vanaf het riante dakterras, dat toegankelijk is via een prachtige open trap. Hier kun je genieten van een buitenkeuken, mooie planten en een adembenemend uitzicht over de stad van Amsterdam.

dakterras met keuken funda

Indeling van het appartement

Op de woonverdieping vind je een ruime hal, een gastentoilet en een indrukwekkende woonkeuken, waar je heerlijk kunt koken en dineren. De riante living met zijn open haard en ingebouwde boekenkasten vormt een perfecte plek om te ontspannen en gasten te ontvangen. Daarnaast is er een handige berging waar je al je spullen makkelijk kunt opbergen.

Op de slaapverdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De twee slaapkamers met eigen badkamer bieden privacy en comfort voor gasten of gezinsleden, terwijl de hoofdslaapkamer met zijn unieke kapverdieping, ovaal raam en open haard een echt toevluchtsoord vormt. Een kleedkamer, een luxe badkamer met dakkapel en een vast bureau met twee werkplekken maken deze verdieping compleet.

open leefruimte grachtenpand amsterdam

Prachtige ligging in Amsterdam

De ligging van dit grachtenpand op Funda is een extra voordeel. Het biedt niet alleen een prachtig uitzicht op de grachten en de voorbijvarende bootjes, maar ligt ook op loopafstand van de levendige Nieuwmarkt. Bovendien ben je omringd door een breed scala aan voorzieningen, waaronder gezellige cafés, restaurants, theaters, musea, monumenten en supermarkten. Je moet hier wel zo’n € 3.700.000 voor over hebben.

open keuken grachtenpand amsterdam zitkamer grachtenpand amsterdam living grote ramen leeskamer grachtenpand amsterdam

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!