Huizen

Jouw Bed & Breakfast droom kan werkelijkheid worden met deze Funda-parel

funda bed & breakfast droom
Foto: Funda

Heb je van jongs af aan altijd al gedroomd van het runnen van jouw eigen Bed & Breakfast? Wellicht is de gedachte om gasten te verwelkomen in jouw eigen huis, om ze te laten genieten van comfort en gemak tijdens hun verblijf, altijd al een droom geweest. In dat geval heb je extreem veel geluk, want wij hebben op Funda het perfecte huis in Den Burg op Texel gevonden om jouw B&B te starten.

Het perfecte Bed & Breakfast huis

Deze woonboerderij heeft een achterhuis dat perfect geschikt is voor een B&B. Het huis heeft in totaal 11 kamers, waarvan 9 een eigen douche, toilet en wastafel hebben. Dit is ideaal voor gasten die op zoek zijn naar privacy en comfort tijdens hun verblijf. Het huis is ruim en heeft genoeg ruimte om iedereen comfortabel te laten verblijven. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden en meubels. Daarnaast geef een eigen badkamer de mogelijkheid voor de gasten om zich snel thuis te voelen.

In de gezellige leefkeuken kunnen de gasten genieten van gezelligheid en gemak. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur, zoals een oven, koelkast, magnetron en vaatwasser. Er is ook genoeg ruimte om te eten en te ontspannen, met een groot kookeiland waar je met krukjes aan kunt zitten.

funda b&b droom

Gigantische tuin met pipowagen

De tuin is een oase van rust en groen, met allerlei verschillende hoekjes en plekjes om te ontdekken. Naast de glazen kas ligt de moestuin en kruidentuin, waar de groenten en kruiden geteeld worden die gebruikt worden in de keuken. Bovendien zijn er zijn ook 10 parkeerplaatsen, zodat de gasten gemakkelijk hun auto kwijt kunnen.

Daarnaast is er zelfs een pipowagen met veranda te vinden waar je heerlijk in de schaduw kunt zitten en genieten van het uitzicht. Deze pipowagen kan ook nog gebruikt worden als extra slaapkamer, aangezien een bed, keuken en badkamer gewoon aanwezig zijn!

grote tuin in b&b

Eigen woning aan B&B

Je zoekt natuurlijk ook nog een eigen plekje waar je je kan terugtrekken na een dag hard werken in jouw B&B. Gelukkig heb je aan het achterhuis ook nog een eigen huis zit met eigen entree. Op de bovenverdieping bevinden zich 2 slaapkamers en 1 badkamer.

Op de zolder van dit huis heb je ook voldoende opbergruimte. Dit is de perfecte plek om spullen te bewaren die je wellicht nog nodig gaat hebben in jouw Bed & Breakfast. Voor dit gehele terrein op Funda heb je zo’n € 1.580.000 nodig!

eigen woning naast bed & breakfast

De perfecte B&B locatie

Texel is een prachtig eiland gelegen in het Waddengebied in Noord-Holland. Het eiland heeft vele mooie stranden, bossen en duinen waardoor het een populaire bestemming is voor toeristen die op zoek zijn naar rust en natuur.

Een B&B op Texel zou dan ook een goede locatie kunnen zijn om te vestigen. Vooral in de zomermaanden is er een grote behoefte aan overnachtingsmogelijkheden. Veel toeristen komen vanuit heel de wereld om te genieten van de prachtige natuur en de vele outdoor activiteiten die het eiland te bieden heeft.

woonkeuken in b&b

pipowagen bij bed & breakfast

pipowagen op texel funda

badkamer in bed & breakfast

gezellige woonkamer in woonboerderij texel

slaapkamers in bed & breakfast texel

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!