Huizen

Funda gespot: Eredivisie live kijken vanaf je zonnige balkon

funda-appartement-utrecht-voetbalstadion
Foto's: Funda

Deze is voor alle mannen die van hun vrouw niet elk weekend naar de voetbal mogen, en dat zijn er nogal wat. Als jij niet naar de voetbal kan, dan haal je toch het Eredivisie topvoetbal naar jou toe? Een buitenkansje doet zich namelijk voor in Utrecht waar je nu op letterlijke steenworpafstand van Stadion Galgenwaard kan gaan wonen. Sterker nog, vanaf je balkon kun je rustig de gehele wedstrijd volgen. Op Funda is te zien dat het huis niet alleen geliefd is door het uitzicht, maar ook door de fabuleuze styling. Wij namen alvast een kijkje.

Luxe leven in Utrecht

Gelegen op de 11e verdieping van het imposante “Apollo Residence,” ontworpen door de befaamde architect Cees Dam, biedt deze Funda-woning niet alleen ruimte en comfort, maar ook een unieke levensstijl. Het complex, dat als een van de meest luxueuze in Utrecht wordt beschouwd, verwelkomt je met een chique centrale entree, een attente huismeester en fantastische faciliteiten zoals een sauna en een 24/7 toegankelijke fitnessruimte. Het gebouw zelf is een architectonisch hoogstandje dat de skyline van Utrecht siert.

Zie je jezelf al zitten op het zonnige balkon van je 128 vierkante meter tellende appartement. Geniet van een kopje koffie en het adembenemende panorama dat voor je ligt. De skyline van Utrecht, groene sportvelden, en de weelderige bosrijke omgeving strekken zich voor je uit. Met dit appartement hoef je geen tickets meer te kopen om de wedstrijden van FC Utrecht te zien, je hebt je eigen VIP-box in je woonkamer! Geen dure biertjes in het stadion of slechte snacks. Nee, lekker alles uit eigen keuken.

funda-appartement-utrecht-voetbalstadion

In alle opzichten een toplocatie

Of je nu het liefst per auto, fiets, wandelend of openbaar vervoer reist. Vanaf deze locatie ben je altijd snel onderweg. Binnen no time zit je op de A12, A27 of A28. Wil je voor een meer duurzame manier gaan door met het openbaar vervoer te gaan, dan kun je je geluk op. Met behulp van een gloednieuwe tramhalte sta je binnen 5 minuten op Utrecht Centraal Station. Vanaf hier kun je je door ons gehele kikkerlandje bewegen.

Voor de sportievelingen onder ons raden we de fiets aan. In 10 minuten ben je in hartje centrum en kun je genieten van de schoonheid van de Domkerk. Heb je behoefte aan rust, dan fiets je richting het oosten. Hier waan je je langs de Kromme Rijn in een andere wereld. Perfect om de balans te vinden tussen de hectiek van de stad en de rust van het platteland. Het nabijgelegen Science Park, UMC, Wilhelminapark en diverse winkelstraten voegen nog meer gemak toe aan deze droomlocatie.funda-appartement-utrecht-voetbalstadion

Funda laat je wonen op niveau

Breng voor je werk een bezoek aan de professionele fitnessruimte met infrarood sauna, exclusief voor de bewoners. Je pakt je fiets uit de gemeenschappelijke inpandige fietsenstalling en geniet van het groen en de frisse lucht terwijl je naar kantoor of naar het centrum fietst. ’s Avonds kom je thuis, ontspan je op je balkon met een geweldig uitzicht en kun je zelfs een voetbalwedstrijd meepikken zonder de deur uit te gaan. Nee, hiermee bevestigt het eens te meer dat het geen gewoon huis is.

In het ruime appartement vind je een prachtige keuken met bar waar je op niveau mensen kunt ontvangen. Door de grote ramen heb je ook nog eens gigantisch veel lichtinval. Een stijlvolle slaapkamer en een gloednieuwe badkamer zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Je hebt zelfs nog een extra slaapkamer voor kinderen of onverwachte logés. Aan opbergruimte niets te kort en het uitzicht is ronduit adembenemend.

funda-appartement-utrecht-voetbalstadion funda-appartement-utrecht-voetbalstadion

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!