Living

Deze verlepte antieke woning staat nu te koop op Funda

Funda

Wij hebben graag een dak boven ons hoofd, en kijken dan ook graag rond op huizensites zoals Funda. Onze getrainde ogen bleven hangen op een woning in het Groningse Veendam. De advertentie begint met de tekst ‘perfect voor klussers’. Onze twee rechterhanden begonnen meteen te jeuken dus namen we even een kijkje in deze ‘vrijstaande woning’.

Opknapwoning met energielabel F

Dit ruwe pareltje is de droom van elke klusser met een kortingspas voor de bouwmarkt, want er valt genoeg te doen. De in 1925 gebouwde woning heeft een stoffig imago, maar daar moet de potentiële koper maar doorheen kijken. Met een woonoppervlakte van 117 m² denk je misschien snel klaar te zijn met klussen, maar kijk nog maar eens goed met je timmermansoog naar de halfvergane details van de woning.

Als de muren konden praten dan zouden de vier slaapkamers van dit huis een hoop te vertellen hebben. Als we kijken naar de keuken van dit huis dan kunnen we zien dat de vorige eigenaren er al een tijd niks van bakten, maar daar draait een koper zijn beide rechterhanden niet voor om. Dit antieke huis straalt historie uit, al is dat wel met enige vochtuitslag. Dat is wat anders dan de UFO-woning die we laatst onder ogen kregen.

367 2160

Vrijstaand huis voor een ton te koop op Funda

Dit ‘vrijstaande huis’ staat te koop voor 105.000 euro. In deze tijdsgeest is dat een koopje. Je krijgt voor dat bedrag wel een huis met vier slaapkamers, een woonkamer met mini-uitbouw, een enge zolder, toilet, en twee creepy glas-in-lood ramen op de overloop. We moeten er wel bij vermelden dat het huis langs een kanaal staat waar je de beste vis van Groningen kunt vangen.

Het sterk verouderde maar karakteristieke huis heeft gewoon heel veel liefde nodig, en flink wat likjes verf, maar dat mag het woongenot niet drukken. Je zal echter wel naar het noorden moeten verhuizen, maar dat is geen probleem, want in de provincie ernaast kun je vast vrienden worden met de nieuwe eigenaren van een onbereikbaar huis. Voor meer details over de woning check je de website van Funda.

366 2160

320 2160

337 2160

362 2160

363 2160

365 2160

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!