Entertainment

Fortnite Chapter 4 seizoen 4 heeft een beroemde TikTok-ster te gast

fortnite-chapter-4-seizoen-4-online
Afbeelding: Twitter @sentinelCentral

Op vrijdag 25 augustus dropt Epic Games een nieuw seizoen van de populaire game Fortnite online. Als we de voorspellingen mogen geloven dan belooft Chapter 4 Season 4 wederom een seizoen vol actie te worden. Er zijn een aantal zekerheden waar spelers naar uit kunnen kijken, zo krijgt de maan een prominente rol. Maar er zijn nog meer elementen die het de moeite waard maken om de controller ter hand te nemen. Wie is die bekende TikTok-ster die daar rondloopt? We nemen een kijkje.

Last Resort: Overvallen en meesterdieven

Het nieuwe seizoen gaat hoogstwaarschijnlijk ‘Last Resort’ heten. De map krijgt traditiegetrouw een make-over, maar we kunnen opnieuw genieten van een paradijselijke omgeving waar characters naar hartelust kunnen inbreken. Het nieuwe seizoen draait namelijk veel om het plegen van overvallen en inbraken. Gamers krijgen het allemaal niet cadeau, ze zullen camera’s moeten omzeilen, kluizen moeten kraken en een leger aan NPC’s moeten misleiden.

In ‘Fortnite Chapter 4 Seizoen 4’ zullen ook meesterdieven hun slag kunnen slaan. Op een eerder geplaatst bericht van Fortnite op Twitter is een blauwdruk (in het rood) te zien met de tekst ‘camera’s, guards, vaults, and the best team in the business’, wat impliceert dat er rode lasers moeten worden ontweken. Dit doet ons een beetje denken aan Mission Impossible, wat uiteraard een toegevoegde waarde voor de game is.

First Person Mode en nieuwe locaties

Een ander gerucht onder die-hard streamers is de ‘first-person mode’. Hier wordt halsreikend naar uitgekeken, want dat zou betekenen dat de speler het spel kan spelen zoals gedaan wordt in de games ‘Doom’ en ‘Medal of Honor’. Dit zou uiteraard fantastisch zijn, maar zolang er nog niets is bevestigd blijft het digitaal koffiedik kijken. We gaan het vandaag allemaal zien als we later op de dag inloggen.

Een ander gerucht gaat over de toevoeging van nieuwe locaties aan de bestaande map. De huidige wereld is vrij chaotisch en kan best een opknapbeurt gebruiken. Het feit dat Epic Games hint op complexe overvallen en inbraken doet vermoeden dat er een villawijk bij gaat komen, maar ook dit is nog niet officieel bevestigd. Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is het feit dat we een aantal opvallende figuren mogen verwelkomen.

Ahsoka en Khaby Lame in Fortnite

Het is niet de eerste keer dat er een celebrity te zien is in de wereld van Fortnite. Travis Scott deed eerder zijn opwachting, en er zijn veel verschillende skins die een beroemdheid als thema hebben. Denk hierbij aan Will Smith, Keanu Reeves, Ariana Grande en Lebron James. In het nieuwe seizoen mogen we daar een aantal skins aan toevoegen. TikTok-ster Khaby Lame mag zich tussen de rest van de celebrity’s op Fortnite scharen, evenals Star Wars-character Ahsoka.

Naar alle waarschijnlijkheid zal een eclips de overgang van seizoen 3 naar seizoen 4 inluiden. Bekende Fortnite-streamers kregen onlangs een afbeelding van een bloedrode halve maan opgestuurd. Op het moment van schrijven is dit event nog niet voltrokken, maar ‘Fortnite Seizoen 4 Chapter 4’ staat toch echt in de startblokken. Voor een impressie over wat er komen gaat hebben we hieronder de Cinematic Trailer geplaatst.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!