Life & Health

Flirten in de sportschool: dit zijn de do’s en dont’s

flirten-sportschool-date
Foto: freepik.com

Op zoek naar liefde? Geen zorgen, je hoeft niet per se een dating-app te gebruiken. Je kunt namelijk ook een date scoren op een plek waar jij vaker én liever komt en een ander nooit – de sportschool!

Flirten in de sportschool

Wist je dat de sportschool dé hotspot kan zijn om een date te regelen? Uit een enquête van de website EllipticalReviews onder 1000 mensen blijkt dat als je een leuk gesprek begint met iemand in de gym, de kans groot is dat het eindigt met een gezellige date.

Het kan wel wat spannend zijn om iemand aan te spreken in de sportschool, maar de enquête van EllipticalReviews laat zien dat het echt de moeite waard kan zijn. Bijna de helft van de vrouwen (43%) en een vijfde van de mannen (21%) heeft wel eens geflirt tijdens het sporten. En weet je wat leuk is? In veel gevallen bleef het niet alleen bij een beetje flirten, maar groeide het zelfs uit tot een tweede afspraak.

De sportschool is dé plek om te flirten

Sportschool: niet alleen om te sporten

Die tweede afspraakjes waren best serieus. Het ging van leuke dates tot spannende avontuurtjes en soms zelfs echte relaties. Raad eens? Bijna 25% van de sportschool flirts leidde uiteindelijk tot een echte relatie. Genoeg redenen om eens tussen het hangen aan de gewichten op een leuke dame af te stappen.

De sportschool is dus perfect om nieuwe mensen te leren kennen. Iedereen is daar bezig met gezondheid en fit blijven, dus dat is al een gemeenschappelijk iets om over te praten en zelfs te flirten. Bovendien straalt regelmatig sporten zelfvertrouwen uit, en dat kan aantrekkelijk zijn voor iemand die je leuk vindt.

Bijna 25% van de sportschoolflirts leidde uiteindelijk tot een echte relatie

Altijd respectvol blijven

Waar wacht je nog op? Trek je sportoutfit aan, neem je waterfles mee en ga op zoek naar die ene bijzondere persoon in de sportschool. Wie weet ontmoet je iemand die net zo enthousiast is over een gezonde levensstijl als jij. En wie weet wat er kan gebeuren na een toevallige ontmoeting tijdens het trainen?

Vergeet niet: respect en beleefdheid zijn superbelangrijk als je met iemand wil flirten in de sportschool. Let goed op de signalen van de ander en probeer niets te forceren. Als het goed voelt, begin dan gewoon een gesprek en kijk waar het naartoe gaat. Dus maak het beste van je sportschoolbezoekjes. Wie weet vind je er niet alleen een geweldige workout, maar ook de liefde van je leven!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!