Entertainment

Netflix in April: Onze favoriete aankomende films en series

films-series-netflix-april-2023

April staat alweer voor de deur, en dat betekent een hele hoop nieuwe films en series op Netflix in April van dit jaar waar we naar uit kunnen kijken. We kunnen je vast verklappen dat er wat pareltjes op onze lijst staan, waaronder een aantal titels waar we in het verleden ook aandacht aan hebben besteed.

Onze 5 favoriete films en series op Netflix in april

Vandaag duiken we dieper in enkelen van onze favoriete films en series die nog gaan uitkomen. Zijn we volgens jou een titel vergeten? Laat het ons weten! We zullen je niet te langer ophouden – dit zijn onze favoriete films en series die verschijnen op Netflix in April:

1. Noah (1 april)

Russell Crowe speelt in deze film het bijbelse figuur Noah, die een ark bouwt om zijn familie (Emma Watson, Logan Lerman en Jennifer Connelly) en zoveel mogelijk dieren te redden van de ondergang. Bovendien moet hij daarna ook nog een apocalyptische vloedgolf zien te overleven.

2. The Last Kingdom: Seven Kings Must Die (14 april)

De serie The Last Kingdom komt bijna ten einde. Om deze parel te eren heeft Netflix besloten om, net als Luther (Idris Elba), een afsluitende film te maken. “In de nasleep van de dood van koning Edward trekken Uhtred van Bebbanburg en zijn kameraden op avontuur door een gebroken koninkrijk in de hoop Engeland eindelijk te verenigen.”

3. Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always (19 april)

Maar liefst dertig jaar nadat de Power Rangers bij elkaar kwamen, komen alle personages van de eerste films weer samen. Met een brede glimlach en een groot gevoel van nostalgie kijken wij uit naar het moment dat deze helden het weer op gaan nemen tegen de vijand van vroeger.

4. Chimp Empire (seizoen een, 19 april)

De documentaire Chimp Empire, die is ingesproken door tweevoudig Oscarwinnaar Mahershala Ali, vertelt het verhaal van een gigantische chimpansee gemeenschap in een bos in Oeganda. Het is een intrigerende documentaire die de complexe sociale dynamieken en territoriumgeschillen van de diersoort blootlegt.

5. Sweet Tooth (seizoen twee, 27 april)

De fantasieserie Sweet Tooth, die na de première in 2021 gelijk een wereldhit werd, komt op 27 april weer terug naar onze beeldschermen. “Na de uitbraak van een virus worden er allerlei kinderen geboren die half mens, half dier zijn. Veel mensen denken dat de kinderen de oorzaak van het virus zijn, dus wordt er op ze gejaagd.” Zet 27 april maar vast met een dikke rode streep in je agenda.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!