Money & Career

Dit kost een Ferrari huren in Nederland per uur

ferrari-huren-per-uur-nederland
Foto: Pixabay

Is het jouw grote droom om ooit in een Ferrari te scheuren? Dan ben je zeker niet de enige. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om zo’n dure bolide aan te schaffen. Gelukkig kun je zo’n rood paardje natuurlijk ook huren. Perfect geschikt voor feesten en partijen, of om gewoon dat machtige gevoel te ervaren. Wij zochten uit wat het kost om verschillende soorten Ferrari’s te huren per uur in Nederland. 

Ferrari huren in Nederland

Het is voor velen een jongensdroom om een Ferrari te rijden. Het is en blijft een van de mooiste auto’s ooit en de status van het merk is er niet minder op geworden. Om een keertje in een Ferrari te rijden hoef je gelukkig niet de loterij te winnen. Je kunt namelijk prima een Ferrari huren en er zijn meerdere aanbieders te vinden. Hoogste tijd om in de materie te duiken.

Dit soort supercars worden vaak voor bruiloften of slagingsfeestjes gehuurd. We hebben het huren van een Ferrari FF, Ferrari F430, Ferrari 458 en de Ferrari California voor je uitgelicht. Stuk voor stuk plaatjes van auto’s, met verschillende specificaties en prijzen.

De Ferrari FF

Bij Buena Vida kun je een Ferrari FF huren. Deze variant kun je ook wel zien als de supercar voor families, het is namelijk een volwaardige vierzitter. Perfect om met het hele gezin te genieten van de pure snelheid van deze FF. Je zit namelijk binnen 3.7 seconden op de 100 en dit paardje heeft een topsnelheid van 335km/h. De prijs? € 200,- voor een uurtje supercar genot. Een hele dag genieten? Dan kan ook. Voor € 200,- ben je een dag lang eigenaar van deze wagen.

ferrari-ff-huren-nederland
Foto: Buena Vista

Ferrari F430 huren

De F430 is de opvolger van de Ferrari 360 Modena en de voorganger van de Ferrari 458 Italia. Deze prachtige bolide, uiteraard in het rood, heeft een topsnelheid van 315 km/h en een brullende V8 motor met 490 PK. Deze auto wordt geroemd vanwege het brullende geluid. De prijs? Bij Ferraritehuur.nl ben je € 245,– kwijt voor een uur.

F430-te-huur
Foto: Ferraritehuur.nl

Ferrari 458 per uur

Deze Ferrari heeft een authentiek design en is van mijlenver te horen. Binnen 3,4 seconden op de 100 en een topsnelheid van 325 km/u. Bij het huren van dit bakbeest is het verplicht dat een ervaren instructeur meegaat. De focys van de 458 ligt op de downforce en hierdoor voelt het alsof deze Ferrari een blok op de weg is, zonder dat deze zwaar aan voelt. Uurtje gassen? Dat kost je €349,-.

Ferrari-458-huren-uur
Foto: Ferraritehuur.nl

Open dakje: Ferrari California

Flaneren in een cabrio? Ga dan voor de Ferrari California. Een cabrio met stalen cabriodak en een V8 in het vooronder. Én een achterbank(je). Dit is niet per se een racer en meer een auto om van te genieten. Perfect om langs de boulevard te rijden met kids op de achterbank. Bij Ferraritehuur.nl betaal je €219,- voor een uurtje California vibes.

Lamborghini huren

Meer fan van Lamborghini’s? In dit artikel hebben we op een rijtje gezet wat het huren van een Lamborghini Aventador Roadster, Lamborghini Urus en de Lamborghini Huracán Spyder per dag kost. Een droom voor iedere autoliefhebber.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!