Rides

Dit is de opvallende favoriete privé-auto van Lewis Hamilton

lewis-hamilton-favoriete-auto-laferrari-ferrari

Lewis Hamilton is niet bezig met zijn beste seizoen ooit. Vorig jaar verloor hij in de laatste ronde de Formule 1-titel aan Max Vertappen, dit jaar is hij nergens te vinden. Zelfs zijn kersverse collega George Russel doet het een stuk beter dan hijzelf. Er gaan nu geruchten dat Hamilton volgend seizoen naar Ferrari zal gaan. Geen wonder, zijn favoriete privé-auto is namelijk opvallend genoeg een Ferrari.

Lewis Hamilton en zijn auto’s

Lewis Hamilton is naast Formule 1-coureur ook een echte autoliefhebber. Hij heeft extreem luxe wagens, snelle bolides en ook een motor. Een wagenpark om van te smullen dus. Hij is onder andere eigenaar van een McLaren P1, Pagani Zonda en een Shelby GT500. Uiteraard bezit de Engelsman ook een aantal mooie Mercedessen.

Toch is zijn favoriete auto een prachtige rode Ferrari. Toto Wolff kan beter even wegkijken als hij dit ziet, al zal er vast wel begrip zijn voor zijn keuze. Het is namelijk een uiterst zeldzame, custom Ferrari LaFerrari. Dit is de heilige graal, de Champions League onder de auto’s. Wij hebben de auto even onder de loep genomen.

De LaFerrari van Lewis

Deze schitterende sportauto, waarvan er maar 499 ander modellen zijn gebouwd, in het karakteristieke Rosso Fuoco heeft een waarde van maar liefst 1.2 miljoen dollar. Ook zijn naam en logo staan op de auto. Is dit alles? Nope. Lewis bezit namelijk ook nog een LaFerrari Aperta in Satin White. Twee schitterende bolides die mooi staan op de oprit.

Lewis bestelde zijn LaFerrari’s in 2016. Hij is natuurlijk het gezicht van Mercedes-Benz en kreeg daardoor best wel wat kritiek te verduren. Hij is echter altijd goudeerlijk geweest over het feit dat hij als kind altijd heeft gedroomd van een Ferrari. De totale collectie van Lewis is meerdere miljoenen waard.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!