Entertainment

Extraction 2 met Chris Hemsworth en Idris Elba volgende week te zien op Netflix

extraction 2 chris hemsworth idris elba

In het tijdperk van sociale media is het een zeldzaam geval dat nieuwe castleden van film-franchises verborgen kunnen blijven. Gelukkig kunnen we zo nu en dan nog steeds verrast worden. Slechts enkele dagen voor de release heeft Chris Hemsworth onthuld dat Idris Elba zich bij hem heeft gevoegd in zijn Netflix actie-vervolg Extraction 2, en er is een explosieve, vernietigende, vechtende nieuwe clip om het nieuws aan te kondigen.

Extraction 2

Extraction, in het geval je er niet bekend mee bent, was de rechttoe-rechtaan Netflix-film uit 2020, geregisseerd door Sam Hargrave en geschreven door Joe Russo Hemsworth speelt de rol van Tyler Rake, een huurling die militaire opdrachten op zich neemt op de meest genadeloze, John Wick-achtige manier mogelijk. In de eerste film redde hij de zoon van een misdaadbaas.

In het vervolg kiest hij ervoor om de familie van een Georgische gangster uit de gevangenis te bevrijden. De uitgebrachte trailers beloven dezelfde scènes waardoor we van de eerste film zijn gaan houden. Een post van Netflix vlak na de onthulling op Twitter van Hemsworth zegt dat Elba de zogenaamde ‘The Man in the Suit’ gaat spelen. Extraction 2 is vanaf 16 juni te zien op Netflix.

Idris Elba voegt zich bij cast

Dit is overigens niet de eerste keer dat Hemsworth en Elba met elkaar op de set staan. Dat deden ze eerder ook al bij “Thor Ragnarok.” Elba is bekend geworden door zijn veelzijdige rollen in zowel film als televisie. Hij heeft gespeeld in populaire films zoals “Beast”, “The Wire”, “Mandela: Long Walk to Freedom” en “Beasts of No Nation.” Ook won hij met zijn eigen serie “Luther”, waarvan onlangs ook een film is uitgekomen, een Golden Globe.

Naast acteren heeft Idris Elba ook een succesvolle carrière in de muziek, waarbij hij heeft samengewerkt met artiesten als de Britse rappers Stefflon Don, Wiley en de Jamaicaanse artiest Sean Paul. Hij wordt algemeen erkend als een getalenteerde en veelzijdige artiest. Idris Elba maakt elektronische muziek met invloeden van house, techno en afrobeats.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!