Entertainment

Wie durft? Wordt een ster in het nieuwe seizoen van Ex on the Beach

ex-on-the-beach-aanmelden
Foto: Instagram @mtvnl

Mis jij de zinderende zon, onvoorspelbare liefde en opwindende drama al? Het is weer die tijd van het jaar. MTV heeft de oproep gedaan voor potentiële deelnemers aan het tiende seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’. Heb je zin in een avontuur dat verder gaat dan je wildste fantasieën? Lees dan verder en ontdek hoe je je kan opgeven.

Ex on the Beach: Meer dan alleen een strandvakantie

Ex on the Beach: Double Dutch’ is niet zomaar een strandvakantie. Het is een duik in een wereld van onverwachte liefde, intense drama en verrassingen uit het verleden. Ben jij een ‘sexy single’ die klaar is om in deze onvergetelijke ervaring te stappen? Dan is dit jouw kans!

Hoewel het vorige seizoen nog volop bezig is, is MTV al op zoek naar de sterren van de toekomst. Ze zoeken deelnemers die openstaan voor de ultieme zomerliefde en het lef hebben om hun exen onder ogen te komen in een paradijselijke setting. Natuurlijk moet je ook niet verlegen zijn voor de camera, aangezien die constant op je koppie staat gericht. Maar misschien is meedoen aan MILF Manor wel iets meer voor jou?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MTV Nederland (@mtvnl)

Aanmelden voor Ex on the Beach

Romantiek en feesten zijn niet de enige ingrediënten in dit programma. Bereid je voor op het onverwachte en ga het drama niet uit de weg. Het is een mix van emoties, verrassingen en onvergetelijke momenten. Weet je zeker dat je de uitdaging aan durft te gaan? Je moet uiteraard wel nadenken wat zo’n verschijning op TV op de langere termijn gaat betekenen. Misschien is jouw baas er bijvoorbeeld helemaal niet blij mee dat je in zo’n serie verschijnt.

Het tiende seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ is in aantocht en de inschrijvingen zijn nu geopend. Dus, als jij denkt dat je het in je hebt om de volgende Ex on the Beach-legende te worden, wacht dan niet langer. Trek je zwemkleding aan, duik in dit avontuur en geef je op voor het nieuwe seizoen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MTV Nederland (@mtvnl)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!