Travel

Man claimt enige persoon op een cruiseschip te zijn: “Het is geweldig”

enige-persoon-op-cruiseschip

Guys, hoe ziet jullie ideale vakantie eruit? Hou je er bijvoorbeeld van om veel tijd alleen door te brengen? In dat geval geeft een TikTok-gebruiker naar eigen zeggen de perfecte bestemming gevonden. Blake Rosier beweerde in een aantal van zijn video’s de enige persoon op een cruiseschip te zijn, naast de bemanning en het personeel. En dat ziet eruit als een ‘once in a lifetime experience,’ kunnen we je vertellen.

Enige persoon op een cruiseschip

Blake Rosier, die op TikTok bekend staat als @blakerosier, deelde een video terwijl hij ontspande op het luxueuze schip en iedereen verbaasde door te beweren dat hij de enige gast aan boord van het cruiseschip was. Blake filmde zichzelf en zijn omgeving terwijl hij helemaal alleen een duik nam in het zwembad terwijl er een film op het grote scherm werd afgespeeld, en meer. De video is inmiddels 1.7 miljoen keer bekeken, waarbij veel mensen vraagtekens zetten bij de echtheid ervan.

Toch lijkt zijn content op het eerste gezicht echt te zijn. In de video zegt hij: “Ik weet niet precies hoe dit is gebeurd.”  De zwembaden op het cruiseschip waren open, en hij had een diner in een gigantische eetzaal zonder dat er ook maar een persoon aanwezig was. Na de negatieve reacties op de video besloot hij antwoord te geven op die ene veelgestelde vraag: ‘Hoe echt was het?’

@blakerosierCRUISE UPDATE♬ original sound – BlakeRosier

Wel of niet echt gebeurd?

Een populair mediabedrijf nam contact met hem op om zijn verhaal te kunnen publiceren, maar trokken zich terug nadat ze beweerden dat Rosier zijn verhaal niet geloofwaardig was: “Ze zeiden dat ze het hadden gecheckt bij de rederij en die beweerde dat ‘het niet was gebeurd.’ Na twee dagen verspild te hebben, is mijn interview uiteindelijk niet gepubliceerd.” Wel besloot hij alle vragen te beantwoorden die mensen hadden in de comments:

@blakerosier Replying to @Relaxclown1 ♬ original sound – BlakeRosier

Er zijn een aantal potentiële oorzaken waardoor dit heeft kunnen gebeuren, maar zekerheid heeft Blake nooit gekregen, zegt hij in de bovenstaande video. Het gaat waarschijnlijk nooit duidelijk worden hoe dit heeft kunnen gebeuren. Maar wat een geluk heeft Blake gehad. Het verhaal is volgens hem honderd procent waar gebeurd. Zou jij een cruise nemen als je de enige passagier aan boord was? Wij in ieder geval wel!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!