Tech

Met deze elektrische step van Action cruise je stijlvol én betaalbaar

elektrische-step-action
Foto: Segway

Klaar om shine te pakken op de eerste dagen na de zomervakantie? Je kunt zoals ieder jaar in een nieuwe outfit verschijnen, een nieuwe tas te showen of even aan komen zetten met een vers kapsel. Nee, dit jaar gaan we het anders doen. Arriveer in stijl op een elektrische step. Deze variant van Action is ook nog eens super betaalbaar, terwijl het een échte Segway Ninebot is.

Waarom een elektrische step?

De elektrische step is hot! Het laat je snel door de stad cruisen, zonder dat je daarvoor hoeft te trappen, laat staan zweten. Met deze Segway Ninebot KickScooter F25E II cruise je met zo’n 25 km/h lekker door de stad. De actieradius van een volle accu is 25 kilometer, daarna laad je hem simpel op en kun je verder flaneren. De step kan wel tot zo’n 100 kilogram dragen. Dat betekent dus dat je wellicht je beste vriend of vriendin een snelle lift kunt geven.

Deze elektrische step heeft 10-inch luchtbanden, wat betekent dat je soepel over alle soorten terrein kunt rollen. En laten we de remmen niet vergeten – schijfremmen voor de echte remkracht! Oh, en het display? Dat vertelt je precies hoe snel je gaat, hoeveel batterij je nog hebt en in welke modus je rijdt. Superhandig, toch?

Segway Ninebot KickScooter F25E II is spotgoedkoop verkrijgbaar bij Action SHOP NU VOOR € 349,00

Wat is de goedkoopste elektrische step?

Ze kunnen enorm prijzig zijn, maar Action heeft nu een geweldig alternatief in de vorm van de Segway Ninebot KickScooter F25E II. Normaal verkrijgbaar voor een slordige 459 euro, maar de discountwinkel biedt hem nu aan voor 299 euro. Mocht je dus hard gewerkt hebben de afgelopen zomer en je vindt dat je wel een echte meerwaarde hebt verdient, snel dan naar de Action webshop. De elektrische step is namelijk beperkt op voorraad.

We kennen Segway natuurlijk allemaal van de legendarische tweewielers. Dit beroemde vervoersmiddel is niet meer in de verkoop, maar in plaats daarvan komen ze met deze e-scooters. Eigenlijk elk voertuig waar ‘e-’ voorstaat, klinkt het eigenlijk al spannend! Nu heb je ook nog een betrouwbaar merk waar ze jarenlange ervaring hebben in het produceren van kwalitatief goede voertuigen.

De Segway Ninebot KickScooter F25E II is betaalbaar en mega stijlvol SHOP NU VOOR € 349,00

Is een elektrische step legaal?

Kort gezegd, ja! Hij mag de weg op, maar daarvoor moet hij wel aan een aantal strenge eisen voldoen. Zo moet er – ja het staat er echt – een stuur op de step zitten; moet hij voorzien zijn van een verzekeringsplaatje of – sticker; de e-step dient een voertuigidentificatienummer te hebben; verlichting én rode en witte/gele reflectoren. Zo luidt de wetgeving vanuit de beleidsregel aanwijzing bijzondere bromfietsen.

Voldoet je elektrische step nu aan al deze eisen, dan volgen de regels voor het gebruik. Zo moet je 16 jaar of ouder zijn, maar heb je géén rijbewijs nodig. Kenteken en helm zijn allemaal niet nodig, dus de zon kan lekker op je bol schijnen. Wel moet de e-step verzekert zijn en moet je altijd op het fietspad rijden, dus niet op de weg. Kleine extra tip: rijdt ook niet op de stoep, want dat gaat je een flinke boete opleveren.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!