Girls

Blonde Duitse Aldi-cassière is een heerlijke hit op TikTok

Elaine Victoria

Over het algemeen hebben we een bloedhekel aan het doen van boodschappen, maar als er iemand zoals de knappe Duitse Elaine Victoria achter de kassa zit dan willen we best wat grenzen over. Deze bloedmooie blondine zit achter de kassa van een Aldi supermarkt. Ze plaatst regelmatig filmpjes waarvan wij in de aanbieding schieten, dus we gaan even op pad.

De mooiste Aldi-cassière van Duitsland

Toevallig hebben wij geen zwarte peper meer in huis, dus vinden we het niet erg om een paar honderd kilometer om te rijden voor deze hoognodige boodschap. Voor deze bloedmooie cassière staat iedereen in de rij. Ze zal ongetwijfeld aan de lopende band aanbidders hebben die graag even bij haar af komen rekenen. Elaine Victoria is namelijk een hit op TikTok, dat komt door de filmpjes die ze maakt tijdens werktijd bij supermarkt Aldi.

De blondine heeft inmiddels 1,2 miljoen volgers op TikTok, en terecht, want ze is prachtig om naar te kijken. Ze is ongetwijfeld de knapste cassière van Duitsland. Elaine ging viraal met het filmpje dat we onder dit artikel hebben geplaatst. Ze kan leuk dansen, maar het feit dat ze een betoverend uiterlijk heeft speelt uiteraard ook mee. Wij kunnen in ieder geval geen genoeg van haar krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@victoriaevn)

Elaine Victoria weet hoe ze internet moet breken

De mooie kassadame is actief op TikTok sinds de zomer van 2020 en sindsdien gaat het hard voor deze mooie meid. Vooral de video’s waarin ze haar werkkleding draagt zorgen voor een miljoenen likes. Ze is inmiddels een beroemdheid geworden. Haar afgetrainde figuur maakt het geheel af. Wij houden wel van dames die graag in de sportschool lopen, zo konden wij pas Mikky Kiemeney nog bewonderen.

Ook op Instagram loopt het storm. Ze heeft inmiddels 229K volgers op het platform, en dat aantal lijkt dagelijks op te lopen. Van kassameisje tot een uitermate populaire influencer, de mooie Elaine doet het gewoon. Omdat we trots op haar zijn, en wij jullie graag kennis laten maken met deze mooie verschijning hebben we onder het bewuste TikTok filmpjes een aantal prachtige foto’s van haar geplaatst.

@elaine.victoria Das war am selben Tag ALDI ich mach meine Videos mehr an der Kasse #foryoupage #aldinord #fyfyfyfy #foryoupageofficiall ♬ original sound – The Forgotten Songs

@elaine.victoria Dieses Mal mit Namensschild #foryoupage #aldinord #fyfyfyfy #foryoupageofficiall ♬ victorious song 2 you – Zyon

@elaine.victoria An dem Tag hat alles angefangen #fürdich #fy #foryou #foryoupageofficiall #fyyyyy ♬ original sound – hollie

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@victoriaevn)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@victoriaevn)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@victoriaevn)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!