Entertainment

EA Sports maakt datum World Cup Mode in FIFA 23 bekend

FIFA 23

Zondag 20 november begint het nu al veelbesproken WK voetbal in Qatar. EA Sports had al eerdere bekendgemaakt dat er een aparte World Cup Mode aan zat te komen, dat uiteraard alles te maken heeft met het aankomende wereldkampioenschap voetbal. De ontwikkelaar heeft nu de datum en andere feiten onthuld over deze gratis upgrade.

WK voetbal in Qatar

Met het oog op het WK voetbal in Qatar krijgt FIFA 23 een gratis upgrade waarin spelers een unieke ervaring krijgen aangeboden met betrekking tot het WK; de World Cup mode. In het spel kunnen we als een van de 32 gekwalificeerde landen spelen. Het is ook mogelijk om een Online Tournament Mode te kiezen, waarmee je als gekozen land kunt vechten om de wereldtitel.

De World Cup Mode zal helaas niet samen gaan met de Ultimate Team Mode, en wordt dus uitgebracht als een stand-alone DLC. Er gaan wel geruchten dat er een WK promo binnen het Ultimate Team zal worden uitgebracht, waarin de World Cup Heroes zal worden toegevoegd. Daarnaast zal vanaf 21 november tot 18 december worden geanticipeerd op het echte WK door middel van updates, die je dan kunt spelen vanaf een bepaalde uitkomst of startpunt in het WK.

SHOP NU VOOR 58,59

Releasedatum World Cup Mode FIFA 23

EA Sports heeft bekendgemaakt dat FIFA 23 op 9 november een update krijgt waarna je de World Cup Mode kunt spelen. Ze deden zit door middel van een spectaculaire deep dive trailer, waarin je alvast een kijkje kunt nemen in de nieuwe modus van het spel. De ontwikkelaar wil met deze upgrade bereiken dat de speler nauw betrokken raakt bij de ontwikkelingen in het echte WK voetbal.

Dit is de reden waarom er tijdens het WK voetbal continue upgrades worden uitgevoerd. Je kunt zo zelf bepalen welk gedeelte van het WK je wilt spelen. Dus als je niet blij bent met de uitkomst van een duel, dan kun je in FIFA 23 World Cup Mode: Live ervoor kiezen om vanaf dat punt in het toernooi te starten en de uitkomst te veranderen met jouw eigen skills. Je kunt het vanaf 9 november spelen op de Playstation 4 en 5, de Xbox One, en Xbox Series X/S

FIFA 23 SHOP NU VOOR 58,59

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!