Entertainment

EA Sports bundelt 25 jaar FIFA-favorieten samen voor ultieme soundtrack

EA Sports

Vanaf 9 november is de World Cup Mode in FIFA 23 beschikbaar en dat moet worden gevierd. EA Sports doet dat op geheel eigen wijze door de 100 beste tracks van de afgelopen 25 jaar FIFA samen te voegen tot de ultieme FIFA soundtrack. Er komen een hoop bekende artiesten voorbij, dus zet je headphone op en luister even mee.

FIFA 23

We hebben recent de World Cup Mode behandeld, dat is ontwikkeld met het oog op het aankomende WK in Qatar. Om het vuurtje nog extra aan te wakkeren heeft EA Sports een nostalgisch tintje gegeven aan het spel. Ze hebben namelijk de populairste tracks van de afgelopen 25 jaar uit de FIFA-games samengevoegd en er de ultieme soundtrack van gemaakt, dat in het spel te horen zal zijn.

De spelers van de game konden hun favoriete nummer kiezen door deze te luisteren op Spotify. De meest beluisterde nummers werden gekozen voor de samenstelling van The Ultimate FIFA Soundtrack. Elk tijdperk heeft zijn eigen muziek, dus deze soundtrack zal bij veel spelers nostalgische gevoelens oproepen. De nummers die zijn gekozen heeft EA Sports in een persbericht bekendgemaakt. Je ziet hieronder welke dat zijn.

EA Sports maakt de ultieme FIFA-soundtrack

We zien echte klassiekers voorbijkomen, zoals Imagine Dragons – Top of The World, en Fatboy Slim – The Rockafeller Skank. Dit soort nummers geven energie, en dat is exact wat EA Sports voor ogen heeft als het gaat om het samenstellen van muziek voor deze game. De World Cup Mode is vanaf vandaag beschikbaar, en deze ultieme soundtrack ook. Je kunt hem beluisteren op Spotify.

Het echte WK begint op 20 november in Qatar. In de loop van het WK zal EA Sports anticiperen op de verloop van het wereldkampioenschap door telkens upgrades beschikbaar te stellen waarmee de speler van FIFA 23 de ultieme game ervaring zal krijgen met betrekking tot het WK. Het luisteren van de Ultimate FIFA Soundtrack zal deze ervaring zeker naar een hoger niveau tillen.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram ✌️

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de dikste winacties en de beste lifestyle inspiratie voor mannen!